Închide meniul

UEFA nu se joacă. Încă un avertisment de la Ceferin pentru belgieni: "Riscă să nu ajungă în cupele europene"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 aprilie 2020, 7:59

UEFA nu se joacă. Încă un avertisment de la Ceferin pentru belgieni: "Riscă să nu ajungă în cupele europene"

Aleksander Ceferin, reacţie în scandalul în care este implicat Devins Mangia

DPA Images / Niall Carson via Hepta

"Solidaritatea nu înseamnă să iei o decizie fără să te consulţi cu alţii. Nu putem cere ajutor şi apoi să decidem cum ne convine. Trebuie să menţionez că Belgia şi alţii care gândesc la fel riscă să nu ia parte la cupele europene, sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceferin: Belgia vrea suspendarea campionatului

Meciuri cu porţile închise sau cu spectatori, asta nu este acelaşi lucru, dar este întotdeauna mai bine cu porţile închise şi în faţa televizorului decât nimic. Este ceea ce vor oamenii, asta le-ar aduce în această perioadă complicată o energie pozitivă", a spus Ceferin. 

Dacă iniţial propunerea de a fi suspendat definitiv campionatul a fost votată în unanimitate de Consiliul de Administraţie al Ligii Profesioniste, e posibil ca declaraţiile lui Ceferin să aducă o schimbare. 

Dacă belgienii se ţin însă tari pe poziţii, atunci Club Brugge va primi titlul din nou. Echipa lui Boloni, Antwerp şi cea unde evoluează Denis Drăguş, Standard Liege, vor ocupa locurile 4, respectiv 5, aşa cum arăta clasamentul îngheţat după primele 29 de etape. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și