Închide meniul

Ajax, ironie pentru Sergio Ramos. Răspunsul căpitanului de la Real Madrid

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2020, 12:40

Reclamă
Ajax, ironie pentru Sergio Ramos. Răspunsul căpitanului de la Real Madrid

DPA Images / Enrique de la Fuente via hepta

Ajax, ironie pentru Sergio Ramos. Răspunsul căpitanului de la Real Madrid

În partea stângă se află Ramos, cel care nu a jucat în returul de pe Santiago Bernabeu, iar în partea dreapta este Dusan Tadic, ”arhitectul” calificării olandezilor în sferturile Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos, răspuns pe măsură pentru cei de la Ajax

Fotografia publicată de Ajax a devenit imediat virală, iar Sergio Ramos, căpitanul Realului, a venit cu un răspuns pe măsură. 

Ramos a venit cu un ”montaj” cu momentele lui în care a câștigat Liga Campionilor cu Real Madrid. Fotbalistul spaniol are în palmares patru astfel de trofee, adjudecate în 2014, 2016, 2017 și 2018.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și