Închide meniul

Coutinho, donație uriașă pentru nevoiașii din Rio de Janeiro. Starul lui Bayern a oferit 20 de tone de alimente

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2020, 11:09

Reclamă
Coutinho, donație uriașă pentru nevoiașii din Rio de Janeiro. Starul lui Bayern a oferit 20 de tone de alimente

Philippe Coutinho, împrumutat de Barcelona la Aston Villa

Profimedia

Coutinho le-a oferit nevoiașilor din orașul în care s-a născut nu mai puțin de 20 de tone de alimente. Au fost peste 1000 de saci cu mâncare și detergenți, care au fost livrați prin intermediul fundațiilor umanitare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Philippe Coutinho a donat 20 de tone de alimente

"În primul rând, vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a oferit condițiile necesare de a-i ajuta și pe alții. De asemenea, vreau să le mulțumesc celor cu care am colaborat. Este doar începutul unei campanii și sper să pot continua. A-i ajuta pe cei aflați în nevoie este un lucru esențial pentru o lume mai bună", a declarat fostul jucător al Barcelonei.

Coutinho are un salariu anual de 25 de milioane de euro. Rio de Janeiro este al doilea cel mai afectat oraș din Brazilia, din cauza coronaviruslui, după Sao Paulo.

Donații importante făcute și de Ion Țiriac

În ajutorul celor cu probleme financiare a sărit și Ion Țiriac. Fundația care îi poartă numele a decis să le ofere vârstnicilor aproximativ 40.000 de coșuri de cumpărături (fiecare în valoare de 60 de euro). Fostul jucător de tenis își dorește ca aceștia să aibă provizii în această perioadă și să nu mai iasă din casă.

Ion Țiriac a făcut o donație consistentă și la teledonul Antenei 1. A donat 100.000 de euro pentru secțiile de terapie intensivă din România.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” Vezi toate știrile
Citește și