Închide meniul

Grozav și Latovlevici au fost dați afară de la Kisvarda. ”Nu putem accepta asemenea situații”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 18:19

Grozav și Latovlevici au fost dați afară de la Kisvarda. ”Nu putem accepta asemenea situații”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Grozav și Latovlevici au fost dați afară de la Kisvarda. Care este motivul

Cei doi români au plecat acasă în timpul pandemiei de coronavirus, iar clubul maghiar a considerat acest gest drept un act de iresponsabilitate. Prin urmare, contractele lor au fost încheiate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comunicatul celor de la  Kisvarda: ”Nu putem accepta situații care pun în risc clubul”

”Cei doi jucători au călătorit în România fără permisiune. Nu este doar o încălcare a regulamentului intern al clubului, ci și a contractelor, punând în pericol sănătatea coechipierilor, dar și a rudelor lor.

În acest caz, nu putem accepta situații care pun în risc clubul. Iresponsabilitatea lor nu corespunde cu aspirațiile clubului și securitatea acestuia. Toate aceste lucruri demonstrează o încălcare a contractului pe care noi nu o putem tolera. În această situație, oricât de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav în trecut, gestul este de neiertat. Îi mulțumim pentru ce a făcut pentru noi, nu îi luăm din merite. Iasmin Latovlevici încă nu a avut ocazia să joace”, se arată în comunicatul clubului

Gicu Grozav, din 2019 la Kisvarda

Gicu Grozav a ajuns la Kisvarda în vara anului 2019. Fostul mijlocaș al lui Dinamo a jucat în 40 de meciuri și a înscris 13 goluri. 

Reclamă

De partea cealaltă, Iasmin Latovlevici, așa cum a menționat și clubul, nu a apucat să debuteze. El parafase o înțelegere cu Kisvarda în iarna acestui an din postura de jucător liber de contract.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani Vezi toate știrile
Citește și