Închide meniul

Grozav și Latovlevici au fost dați afară de la Kisvarda. ”Nu putem accepta asemenea situații”

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 18:19

Reclamă
Grozav și Latovlevici au fost dați afară de la Kisvarda. ”Nu putem accepta asemenea situații”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Grozav și Latovlevici au fost dați afară de la Kisvarda. Care este motivul

Cei doi români au plecat acasă în timpul pandemiei de coronavirus, iar clubul maghiar a considerat acest gest drept un act de iresponsabilitate. Prin urmare, contractele lor au fost încheiate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comunicatul celor de la  Kisvarda: ”Nu putem accepta situații care pun în risc clubul”

”Cei doi jucători au călătorit în România fără permisiune. Nu este doar o încălcare a regulamentului intern al clubului, ci și a contractelor, punând în pericol sănătatea coechipierilor, dar și a rudelor lor.

În acest caz, nu putem accepta situații care pun în risc clubul. Iresponsabilitatea lor nu corespunde cu aspirațiile clubului și securitatea acestuia. Toate aceste lucruri demonstrează o încălcare a contractului pe care noi nu o putem tolera. În această situație, oricât de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav în trecut, gestul este de neiertat. Îi mulțumim pentru ce a făcut pentru noi, nu îi luăm din merite. Iasmin Latovlevici încă nu a avut ocazia să joace”, se arată în comunicatul clubului

Gicu Grozav, din 2019 la Kisvarda

Gicu Grozav a ajuns la Kisvarda în vara anului 2019. Fostul mijlocaș al lui Dinamo a jucat în 40 de meciuri și a înscris 13 goluri. 

Reclamă
Reclamă 4

De partea cealaltă, Iasmin Latovlevici, așa cum a menționat și clubul, nu a apucat să debuteze. El parafase o înțelegere cu Kisvarda în iarna acestui an din postura de jucător liber de contract.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

13:25

LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente a Marelui Premiu al Austriei este ACUM în AntenaPLAY! Calificările pentru sprint sunt la ora 17:30

13:20

„Mi s-a făcut pielea de găină!” Bogdan Racoviţan, copleşit de emoţii la EURO 2024: „Vom da totul cu Olanda!”

12:56

EXCLUSIV„E de inimă, de suflet” Dorin Goian a dezvăluit ce tricou de la naţionala României a păstrat: „Singurul pe care îl mai am”

12:22

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: „Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare”

11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și