Închide meniul

Avertisment pentru Neymar: ”Este esențial, dar nu e de neînlocuit”

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 7:22

Reclamă
Avertisment pentru Neymar: ”Este esențial, dar nu e de neînlocuit”

AS.com

Avertisment pentru Neymar: ”Este esențial, dar nu e de neînlocuit”

La 28 de ani, Neymar are deja 101 selecții și este al treilea marcator din toate timpurile, după Pele și Ronaldo Nazaro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tite: ”Neymar aduce imprevizibilitate în joc”

”Neymar este esențial pentru naționala Braziliei, dar nu este de neînlocuit. El aduce imprevizibilitate în joc, însă mai are de lucrat din punct de vedere mental.

Are capacități incredibile de a rezolva de unul singur un meci, dar câteodată nu are evoluții pe măsura capacităților sale. O să am mai multe discuții cu el pe această temă”, a declarat Tite pentru France Football.

Tite este selecționerul Braziliei din 2016

Tite a fost desemnat să conducă naționala Braziliei din 2016, având o rată impresionantă a victoriilor – 70% în prime 48 de meciuri.

În 2019, Brazilia a cucerit Copa America, dar Tite simte în continuare presiunea: ”Responsabilitatea este imensă, indiferent de provocarea pe care o am.”

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și