Închide meniul

Avertisment pentru Neymar: ”Este esențial, dar nu e de neînlocuit”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 7:22

Avertisment pentru Neymar: ”Este esențial, dar nu e de neînlocuit”

AS.com

Avertisment pentru Neymar: ”Este esențial, dar nu e de neînlocuit”

La 28 de ani, Neymar are deja 101 selecții și este al treilea marcator din toate timpurile, după Pele și Ronaldo Nazaro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tite: ”Neymar aduce imprevizibilitate în joc”

”Neymar este esențial pentru naționala Braziliei, dar nu este de neînlocuit. El aduce imprevizibilitate în joc, însă mai are de lucrat din punct de vedere mental.

Are capacități incredibile de a rezolva de unul singur un meci, dar câteodată nu are evoluții pe măsura capacităților sale. O să am mai multe discuții cu el pe această temă”, a declarat Tite pentru France Football.

Tite este selecționerul Braziliei din 2016

Tite a fost desemnat să conducă naționala Braziliei din 2016, având o rată impresionantă a victoriilor – 70% în prime 48 de meciuri.

În 2019, Brazilia a cucerit Copa America, dar Tite simte în continuare presiunea: ”Responsabilitatea este imensă, indiferent de provocarea pe care o am.”

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și