Închide meniul

CFR Cluj – Sepsi 0-1. Surpriză colosală în Gruia! Prima victorie din istorie a covăsnenilor împotriva CFR-ului

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2021, 17:13 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:46

Reclamă
CFR Cluj – Sepsi 0-1. Surpriză colosală în Gruia! Prima victorie din istorie a covăsnenilor împotriva CFR-ului

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj - Sepsi, LIVE TEXT pe AS.ro

După acest rezultat, CFR Cluj poate să piardă fotoliul de lider al Ligii 1. FCSB poate depăși echipa lui Edi Iordănescu dacă o va învinge pe Academica Clinceni. De cealaltă parte, Sepsi s-a apropiat la un singur punct de Universitatea Craiova, ocupanta locului 3. Covăsnenii sunt la cel mai bun sezon din istoria clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – Sepsi 0-1

Min 90: Final de meci la Cluj! Echipa lui Edi Iordănescu este învinsă cu 1-0. 

Min 71: Ocazie pentru Sepsi! Andrei Dumiter șutează din nou excelent, dar, de această dată, Sandomierski are o intervenție bună. 

Min 69: Ocazie uriașă pentru Sepsi! Andrei Dumiter a șutat din întoarcere la colțul lung, însă balonul s-a dus în bară

Reclamă

Min.  55: Gafă uriaşă CFR! Sandomierski a deviat mingea în Safranko, care putea să facă "dubla". 

Min. 46: A început repriza secundă! 

Min. 45: Pauză în Gruia! Oaspeţii conduc cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 42: GOOOL Sepsi! Safranko a deschis scorul. Covăsnenii nu mai reuşiseră să marcheze în poarta CFR-ului de 4 etape. Ultimul gol a venit în remiza din august 2019, 1-1.

Min. 24: Păun a căutat poarta lui Niczuly, însă şutul său a fost blocat de Hoban.

Min. 13: Sepsi le dă mari bătăi de cap ardelenilor. Eder a driblat doi fundaşi adverşi, însă acţiunea sa a fost oprită. 

Min. 1: A început meciul!

CFR Cluj: Sandomierski – Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, O. Hoban, Sigurjonsson – C. Deac, Debeljuh, Gîdea

Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly – Aganovic, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – Fofana, Vașvari – Dumiter, Tortella, Păun – Safranko

CFR Cluj continuă lupta de la distanţă cu FCSB. Avantajul ardelenilor este de două puncte, iar în cazul unei eventuale victorii se pot distanţa la cinci puncte de formaţia roş-albastră. Echipa lui Edi Iordănescu vine după victoria cu Academica Clinceni, scor 0-1, şi ocupă primul loc, cu 45 de puncte. 

Reclamă

Sepsi a înregistrat 3 victorii în ultimele 4 meciuri şi este cu gândul la podium, mai ales după ce Universitatea Craiova a pierdut din nou. Distanţa dintre covăsneni şi olteni este de 4 puncte, iar jucătorii lui Leo Grozavu speră să încheie sezonul pe podium. În acest moment, gruparea din Sfântu Gheorge se află pe locul 4, cu 33 de puncte. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și