Închide meniul

News Alert | CFR Cluj a făcut al doilea transfer pentru sezonul viitor. Lovitura dată de lider

Antena Sport Publicat: 10 mai 2021, 7:43 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:47

Reclamă
News Alert | CFR Cluj a făcut al doilea transfer pentru sezonul viitor. Lovitura dată de lider

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cristiano Figueiredo a semnat cu CFR Cluj

Conform fanatik.ro, contractul va intra în vigoare la 1 iulie, iar salariul pe care îl va încasa lunar portughezul este de 8.000 de euro. Figueiredo este unul dintre cei mai constanţi goalkeeperi din Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Figueiredo a semnat cu CFR Cluj

Cristi Bălgrădean, Giedrius Arlauskis și Grzegorz Sandomierski sunt cei trei portari pe care se bazează în acest moment Edi Iordănescu. Totuşi, la finalul stagiunii, ultimilor doi le vor expira contractele, astfel că doar "Pufi" va rămâne om de bază. 

Giedrius Arlauskis şi Grzegorz Sandomierski vor pleca din Gruia, după ce nu au primit nicio ofertă de prelungire a înţelegerilor. Nu trebuie uitat faptul că Arlauskis a acceptat să joace gratis la CFR în acest final de sezon. 

Rachid Bouhenna a semnat cu CFR Cluj

CFR Cluj l-a transferat pe fundașul algerian de la Sepsi, Rachid Bouhenna (29 de ani). Fotbalistul a fost dorit și de Gigi Becali. Bouhenna va ajunge în Gruia la finalul stagiunii, când îi expiră contractul cu Sepsi. Din sezonul următor, acesta va face parte din componența echipei lui Edi Iordănescu. Totul a fost confirmat chiar de jucător.

"Într-adevăr, am semnat cu CFR Cluj, tripla campioană a României în ultimii trei ani. Am avut o perioadă foarte bună, aici, în România. A existat interes pentru mine din partea a trei cluburi românești, dar am optat până la urmă pentru Cluj, pentru că este un proiect incitant acolo.

Reclamă

Este un club care evoluează de la an la an. Clujenii joacă în mod constant în cupele europene iar în acest sezon sunt poziționați foarte bine pentru a lua un alt titlu și de a juca în preliminariile UEFA Champions League .

Este o mare provocare pentru mine. Cred că va fi o bună oportunitate și pentru mine de a prinde echipa națională”, a spus Bouhenna, într-un interviu acordat celor de la lagazettedufennec.com.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și