Închide meniul

Marius Croitoru, plin de ironie după arbitrajul de la meciul cu FCSB: "Sunt cei mai frumoși, cei mai deștepți"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2021, 14:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Marius Croitoru, plin de ironie după arbitrajul de la meciul cu FCSB: "Sunt cei mai frumoși, cei mai deștepți"

Hepta

Marius Croitoru, dezlănțuit

FC Botoșani a pierdut cu FCSB și s-a îndepărtat la cinci puncte de locul 4, ocupat acum de Sepsi. Moldovenii au dat vina pe arbitrul Adrian Cojocaru, cel care a acordat două penalty-uri pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru, atac dur la adresa lui Adrian Cojocaru

Marius Croitoru nu poate trece peste arbitrajul lui Cojocaru. Antrenorul lui FC Botoșani a avut o reacție ironică la adresa "centralului" de 40 de ani.

"Un început foarte prost de meci pentru noi…15-20 de minute, după care arbitrul s-a ridicat la nivelul primelor noastre 15 minute! Păi, cum, am penalty pe care nu-l dă și penalty al lor care nu este, îl dă! 

Mai mult de atât ce poți să zici? Bravo lor, sunt niște arbitri minunați, cei mai deștepți, cei mai frumoși, cei mai tari din țara asta!", a spus Marius Croitoru, la conferința de presă dinaintea meciului cu Craiova din următoarea etapă.

Arbitrii din Liga 1 și-au făcut o reputație din trimiterea antrenorilor în tribună. Croitoru, care s-a dezlănțuit la marginea terenului în timpul meciului cu FCSB, l-a "apreciat" pe Cojocaru că nu i-a acordat nici măcar cartonașul galben.

Reclamă

 "Din punctul ăsta de vedere, a fost minunat arbitrul", a mai spus Marius Croitoru. 

Moldovenii l-au făcut praf pe Adrian Cojocaru

Ongenda, marcatorul unicului gol al Botoșanului contra lui FCSB, a răbufnit la adresa arbitrului, căruia i-a reproşat că a "ucis" meciul.

"Am un singur lucru de spus: arbitrul a ucis meciul. Nu cred că este normal să decizi astfel un asemenea meci. Nu pot să înţeleg, în mod normal arbitrul ar trebui să fie echidistant, nu ce s-a întâmplat în seara aceasta", a spus Ongenda.

Reclamă 4 / 0/3

După meciul cu Universitatea Craiova, FC Botoșani va juca cu Academica Clinceni, după care va primi vizita lui CFR Cluj. În ultima etapă, moldovenii se deplasează la Sepsi, pentru un meci crucial în disputarea poziției a 4-a din play-off. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Fotografie uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile Vezi toate știrile
Citește și