Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Confesiunile lui Victor Pițurcă! ”Nu am fost niciodată un antrenor defensiv!” Cum se descurca cu jucătorii problemă

Silviu Corneanu Publicat: 7 mai 2021, 8:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Confesiunile lui Victor Pițurcă! ”Nu am fost niciodată un antrenor defensiv!” Cum se descurca cu jucătorii problemă

AS.ro

Victor Pițurcă, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Pițurcă susține că pregătea meciurile în funcție de adversar, iar la echipa națională nu te așteaptă nimeni dacă nu ai rezultate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu nu am fost niciodată un antrenor defensiv. Eu pregăteam meciurile în funcție de adversar. Toată lumea mă acuza că jucăm defensiv, dar să vă spun un secret: poți sa joci ofensiv și dacă ai 8 fundași pe teren, adică 4 fundași, 4 mijlocași și doi atacanți. 

În același timp poți să fii defensiv chiar dacă ai 6 sau 7 jucători cu profil ofensiv în echipă. La echipa națională trebuie să obții rezultate. Nu te așteaptă nimeni dacă nu ai rezultate, pe mine m-au ajutat rezultatele”, a povestit Pițurcă la AS.ro LIVE.

Victor Pițurcă a dezvăluit cum îi motiva pe jucători

Victor Pițurcă a dezvăluit cum îi motiva pe jucători în duelurile cu ”balaurii” de la echipele mari. Fostul selecționer susține că era un bun motivator și știa cum să discute cu fotbaliștii.

Când joci cu echipe precum Olanda, dai de un Robben, de un Van Nisterlooy, intram în vestiar și le spuneam: hai să vedem ce facem cu balaurii ăștia. 

Reclamă

Ei începeau să râdă, chiar erau balauri. Trebuie să știi cum îți motivezi jucătorii. Eu îi motivam din discuții. Să știți că sunt un bun motivator”, a declarat Victor Pițurcă într-un interviu pentru AntenaSport.

Victor Pițurcă a știut cum să se descurce cu jucătorii problemă

Pițurcă era un antrenor care nu stătea la discuții cu jucătorii, indiferent de nume.

Eu nu am avut probleme cu niciun jucător. La mine este simplu, îți spuneam o dată, de două ori, a treia oară nu mai veneai sau plecai la altă echipă”, a mai spus Pițurcă.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și