Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Confesiunile lui Victor Pițurcă! ”Nu am fost niciodată un antrenor defensiv!” Cum se descurca cu jucătorii problemă

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 7 mai 2021, 8:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Confesiunile lui Victor Pițurcă! ”Nu am fost niciodată un antrenor defensiv!” Cum se descurca cu jucătorii problemă

AS.ro

Victor Pițurcă, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Pițurcă susține că pregătea meciurile în funcție de adversar, iar la echipa națională nu te așteaptă nimeni dacă nu ai rezultate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu nu am fost niciodată un antrenor defensiv. Eu pregăteam meciurile în funcție de adversar. Toată lumea mă acuza că jucăm defensiv, dar să vă spun un secret: poți sa joci ofensiv și dacă ai 8 fundași pe teren, adică 4 fundași, 4 mijlocași și doi atacanți. 

În același timp poți să fii defensiv chiar dacă ai 6 sau 7 jucători cu profil ofensiv în echipă. La echipa națională trebuie să obții rezultate. Nu te așteaptă nimeni dacă nu ai rezultate, pe mine m-au ajutat rezultatele”, a povestit Pițurcă la AS.ro LIVE.

Victor Pițurcă a dezvăluit cum îi motiva pe jucători

Victor Pițurcă a dezvăluit cum îi motiva pe jucători în duelurile cu ”balaurii” de la echipele mari. Fostul selecționer susține că era un bun motivator și știa cum să discute cu fotbaliștii.

Când joci cu echipe precum Olanda, dai de un Robben, de un Van Nisterlooy, intram în vestiar și le spuneam: hai să vedem ce facem cu balaurii ăștia. 

Reclamă

Ei începeau să râdă, chiar erau balauri. Trebuie să știi cum îți motivezi jucătorii. Eu îi motivam din discuții. Să știți că sunt un bun motivator”, a declarat Victor Pițurcă într-un interviu pentru AntenaSport.

Victor Pițurcă a știut cum să se descurce cu jucătorii problemă

Pițurcă era un antrenor care nu stătea la discuții cu jucătorii, indiferent de nume.

Eu nu am avut probleme cu niciun jucător. La mine este simplu, îți spuneam o dată, de două ori, a treia oară nu mai veneai sau plecai la altă echipă”, a mai spus Pițurcă.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și