Închide meniul

Botoşani – FCSB 1-3 | Gigi Becali aruncă bomba! "Mi s-a propus acum doi ani să fac blat. Nu vreau să fur, chiar dacă nu iau campionatul 20 de ani"

Antena Sport Publicat: 6 mai 2021, 19:28

Reclamă
Botoşani – FCSB 1-3 | Gigi Becali aruncă bomba! "Mi s-a propus acum doi ani să fac blat. Nu vreau să fur, chiar dacă nu iau campionatul 20 de ani"

Hepta

Gigi Becali susţine că i s-a propus un blat

"Nu mă interesează. Fiecare om face ce vrea. Chiar dacă ar vrea Botoşaniul vrem să îţi dăm meciul, eu aş spune că vreau dreptate. Mi s-a propus acum doi ani, când a fost… nu mai vreau să discutăm. V-am spus despre ce e vorba. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi-au spus jucăm pe bune cu ăia şi ţie îţi dăm 6 puncte în play-off. Nu vreau să furăm. Nu iau campionatul 20 de ani, dar nu vreau să furăm", a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Conform gsp.ro, Gigi Becali a făcut referire la sezonul 2017-2018, atunci când FCSB a pierdut la Iaşi, 0-1. "Hai să îţi spun ceva: dacă voiam să fiu campion, trebuia să fac un singur lucru, să dau 200.000 de euro când am jucat cu Iaşiul ca să câştig meciul. Atâta mi s-a propus: domnule, îmi dai 200.000 şi îţi dăm meciul", spunea atunci Becali. CFR a câştigat campionatul în acea stagiune.

Botoşani – FCSB 1-3 | Valeriu Iftime l-a făcut praf pe Adrian Cojocaru

Valeriu Iftime l-a făcut praf pe Adrian Cojocaru, arbitrul care a acordat două penalty-uri pentru FCSB, în meciul de la Botoşani. Patronul moldovenilor susţine că şi Mihai Roman trebuia să primească o lovitură de pedeapsă, dar şi că a doua a oaspeţilor a fost acordată prea uşor.

"Cred că sunt două, trei faze de arbitraj în defavoarea noastră. Fault la Roman, penalty pentru noi, apoi n-a fost fault la Olaru, la penalty-ul cu numărul 2. Mai este o altă gafă, Andrei Chindriș e călcat pe gambă de Radunovic, mingea era în joc. Mi-e atât de lehamite, sunt atât de trist, pentru că lucrurile duc în alte speculații.

Reclamă

Dar ce poți să spui pentru un asemenea arbitru? Ce fac eu acum, că nu mă mai mult lupt la locul 4? Eu plătesc, țin echipa, dar cu ce cuvinte să vorbesc acum? Sunt greșeli castastrofale! A fost un meci câștigat de arbitru. Un asemenea măcelar te pune la punct!

Dacă analizezi atent meciul, poți într-adevăr să vezi niște greșeli impardonabile la Braun. Dar poți să îi zici lui Braun, din Germania, că e pro FCSB? Nu îl mănâncă ceilalți? Dacă noi credem că Botoșani și Clinceni suntem cu FCSB, iar Sepsi cu CFR Cluj… Într-adevăr, sunt și niște greșeli de care cârcotașii pot vorbi", a spus Iftime.

După primele 6 etape din play-off, CFR Cluj e pe locul 1, cu 45 de puncte, cu două mai multe decât FCSB. Craiova încheie podiumul, cu 37 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe Vezi toate știrile
Citește și