Închide meniul

Botoşani – FCSB 1-3 | Gigi Becali aruncă bomba! "Mi s-a propus acum doi ani să fac blat. Nu vreau să fur, chiar dacă nu iau campionatul 20 de ani"

Antena Sport Publicat: 6 mai 2021, 19:28

Reclamă
Botoşani – FCSB 1-3 | Gigi Becali aruncă bomba! "Mi s-a propus acum doi ani să fac blat. Nu vreau să fur, chiar dacă nu iau campionatul 20 de ani"

Hepta

Gigi Becali susţine că i s-a propus un blat

"Nu mă interesează. Fiecare om face ce vrea. Chiar dacă ar vrea Botoşaniul vrem să îţi dăm meciul, eu aş spune că vreau dreptate. Mi s-a propus acum doi ani, când a fost… nu mai vreau să discutăm. V-am spus despre ce e vorba. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi-au spus jucăm pe bune cu ăia şi ţie îţi dăm 6 puncte în play-off. Nu vreau să furăm. Nu iau campionatul 20 de ani, dar nu vreau să furăm", a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Conform gsp.ro, Gigi Becali a făcut referire la sezonul 2017-2018, atunci când FCSB a pierdut la Iaşi, 0-1. "Hai să îţi spun ceva: dacă voiam să fiu campion, trebuia să fac un singur lucru, să dau 200.000 de euro când am jucat cu Iaşiul ca să câştig meciul. Atâta mi s-a propus: domnule, îmi dai 200.000 şi îţi dăm meciul", spunea atunci Becali. CFR a câştigat campionatul în acea stagiune.

Botoşani – FCSB 1-3 | Valeriu Iftime l-a făcut praf pe Adrian Cojocaru

Valeriu Iftime l-a făcut praf pe Adrian Cojocaru, arbitrul care a acordat două penalty-uri pentru FCSB, în meciul de la Botoşani. Patronul moldovenilor susţine că şi Mihai Roman trebuia să primească o lovitură de pedeapsă, dar şi că a doua a oaspeţilor a fost acordată prea uşor.

"Cred că sunt două, trei faze de arbitraj în defavoarea noastră. Fault la Roman, penalty pentru noi, apoi n-a fost fault la Olaru, la penalty-ul cu numărul 2. Mai este o altă gafă, Andrei Chindriș e călcat pe gambă de Radunovic, mingea era în joc. Mi-e atât de lehamite, sunt atât de trist, pentru că lucrurile duc în alte speculații.

Reclamă

Dar ce poți să spui pentru un asemenea arbitru? Ce fac eu acum, că nu mă mai mult lupt la locul 4? Eu plătesc, țin echipa, dar cu ce cuvinte să vorbesc acum? Sunt greșeli castastrofale! A fost un meci câștigat de arbitru. Un asemenea măcelar te pune la punct!

Dacă analizezi atent meciul, poți într-adevăr să vezi niște greșeli impardonabile la Braun. Dar poți să îi zici lui Braun, din Germania, că e pro FCSB? Nu îl mănâncă ceilalți? Dacă noi credem că Botoșani și Clinceni suntem cu FCSB, iar Sepsi cu CFR Cluj… Într-adevăr, sunt și niște greșeli de care cârcotașii pot vorbi", a spus Iftime.

După primele 6 etape din play-off, CFR Cluj e pe locul 1, cu 45 de puncte, cu două mai multe decât FCSB. Craiova încheie podiumul, cu 37 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League Vezi toate știrile
Citește și