Închide meniul

Moment inedit la Sepsi – Universitatea Craiova 2-0! Boubacar Fofana a aşteptat să apună soarele ca să poată mânca. A făcut-o la marginea terenului!

Antena Sport Publicat: 5 mai 2021, 19:42

Reclamă
Moment inedit la Sepsi – Universitatea Craiova 2-0! Boubacar Fofana a aşteptat să apună soarele ca să poată mânca. A făcut-o la marginea terenului!

Captură Digi Sport

Sepsi - Universitatea Craiova | Moment inedit cu Boubacar Fofana

Boubacar Fofana (31 ani) a fost în prim plan în ultimele minute ale confruntării de la Sfântu Gheorghe. Mijlocaşul din Guineea a ţinut postul de Ramadan, care necesită abținerea de la orice fel de mâncare şi băutură de la răsărit până la apus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fofana a intrat pe teren în minutul 77, înlocuindu-l pe Nicolae Păun. Mijlocaşul nu a mâncat în ziua partidei cu oltenii, astfel că a venit la marginea terenului. Un membru din staff i-a oferit o banană. Fotbalistul a consumat frunctul, după care a revenit pe gazon. La final, s-a bucurat de reuşita echipei lui, care a produs surpriza şi a câştigat cu 2-0.

Sepsi – Universitatea Craiova 2-0. Coşmarul continuă pentru olteni! Covăsnenii, victorie importantă în play-off

Sepsi a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-0, în etapa cu numărul 6 din play-off-ul Ligii 1. 

În pima repriză, Sepsi a dat lovitura în minutul 45, prin Mitrea, care a înscris după gafa portarului oltenilor. Rezultatul final a fost stabilit de Petrila, în ultimele minute ale partidei. 

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova rămâne pe locul 3 în Liga 1, cu 37 de puncte, la 3 distanţă de FCSB şi la 5 de CFR Cluj. De cealaltă parte, Sepsi se află pe locul 4 în play-off, cu 33 de puncte.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și