Închide meniul

Autogol de tot râsul în Sepsi – Botoșani! Andrei Patache, gafa etapei în Liga 1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 mai 2021, 15:53

Autogol de tot râsul în Sepsi – Botoșani! Andrei Patache, gafa etapei în Liga 1

captură Telekom Sport

Autogol incredibil în Botoșani - Sepsi

FC Botoșani a început excelent meciul cu Sepsi și a deschis scorul încă din minutul 15, prin Hervin Ongenda. Moldovenii s-au desprins în minutul 49, după golul albanezului Fili.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Patache, autogol incredibil în FC Botoșani – Sepsi

Sepsi a revenit în joc grație neputinței apărării lui Marius Croitoru. Andrei Patache a pierdut o minge în preajma careului advers, iar Safranko a interceptat.

Atacantul oaspeților l-a pus în situație ideală pe Achahbar, care însă a șutat dezamăgitor. Din fericire pentru Sepsi, același Patache s-a intersectat cu balonul.

În mod incredibil, fundașul lui Botoșani a trimis balonul spre propria poartă. Pap n-a mai avut ce să salveze, iar Sepsi a revenit în joc. La câteva minute de la faza antologică, Marius Croitoru l-a scos din teren pe Patache. 

Reclamă

Cine este Andrei Patache

Patache a disputat 22 de partide în acest sezon de Liga 1. Veteranul de 33 de ani n-a marcat niciun gol, dar și-a trecut în cont 5 assist-uri.

Andrei Patache joaca la Botoșani din 2018, când a venit liber de contract de la Concordia Chiajna. Înțelegerea lui cu clubul moldovean expiră la vară.

Reclamă 4 / 0/3

Patache este cotat la 150.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și