Închide meniul

Autogol de tot râsul în Sepsi – Botoșani! Andrei Patache, gafa etapei în Liga 1

Alexandru Ivan Publicat: 1 mai 2021, 15:53

Autogol de tot râsul în Sepsi – Botoșani! Andrei Patache, gafa etapei în Liga 1

captură Telekom Sport

Autogol incredibil în Botoșani - Sepsi

  • Andrei Patache, autogol incredibil
  • Fundașul l-a înnebunit pe Marius Croitoru

FC Botoșani a început excelent meciul cu Sepsi și a deschis scorul încă din minutul 15, prin Hervin Ongenda. Moldovenii s-au desprins în minutul 49, după golul albanezului Fili.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Patache, autogol incredibil în FC Botoșani – Sepsi

Sepsi a revenit în joc grație neputinței apărării lui Marius Croitoru. Andrei Patache a pierdut o minge în preajma careului advers, iar Safranko a interceptat.

Atacantul oaspeților l-a pus în situație ideală pe Achahbar, care însă a șutat dezamăgitor. Din fericire pentru Sepsi, același Patache s-a intersectat cu balonul.

Reclamă

În mod incredibil, fundașul lui Botoșani a trimis balonul spre propria poartă. Pap n-a mai avut ce să salveze, iar Sepsi a revenit în joc. La câteva minute de la faza antologică, Marius Croitoru l-a scos din teren pe Patache. 

Reclamă

Cine este Andrei Patache

Patache a disputat 22 de partide în acest sezon de Liga 1. Veteranul de 33 de ani n-a marcat niciun gol, dar și-a trecut în cont 5 assist-uri.

Andrei Patache joaca la Botoșani din 2018, când a venit liber de contract de la Concordia Chiajna. Înțelegerea lui cu clubul moldovean expiră la vară.

Reclamă 4 / 0/3

Patache este cotat la 150.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi