Închide meniul

FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 4-2 | Eugen Trică, fabulos: "Am fost puțin inspirat azi!" Ce mesaj a transmis pentru rivalii de la Rapid

Alexandru Ivan Publicat: 30 aprilie 2021, 19:35

Reclamă
FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 4-2 | Eugen Trică, fabulos: "Am fost puțin inspirat azi!" Ce mesaj a transmis pentru rivalii de la Rapid

Câți bani a încasat Eugen Trică de la Adrian Mititelu

SportPictures / SportPictures via Hepta

U Craiova 1948 s-a văzut condusă după golul lui Blănaru din minutul 2. Oltenii n-au reușit să se apropie periculos de poarta adversă în prima parte, dar s-au dezlănțuit după pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte. Am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din Liga 2. A fost un meci greu. Îi felicit pe băieți pentru reacția pe care au avut-o după ce am primit gol", a declarat Eugen Trică, după FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 4-2.

U Craiova 1948 – CS Mioveni 4-2 | Eugen Trică: "Am fost puțin inspirat azi"

Revenirea oltenilor s-a datorat și schimbărilor efectuate de Eugen Trică la pauză. Radu Negru, jucător introdus în locul lui Munteanu, a înscris pentru 2-1 în minutul 62. 

"Am fost și eu puțin inspirat. L-am băgat pe Negru și a marcat. A ratat o ocazie uriașă la Călărași, dar azi i-a ieșit bine", a mai spus Eugen Trică.

Antrenorul de la FC U Craiova l-a mai remarcat și pe portarul Mogoșanu, cel care a salvat o situație de 1 versus 1 la scorul de 0-1. Și italianul Andrea Compagno a fost lăudat, cel care a adus egalarea în minutul 59.

Reclamă

"Compagno este atacant, protejează mingea foarte bine. Apare și la finalizare. Este un jucător care și marchează. Artizanul victoriei a fost… hai să-l numesc pe Mogoșanu, pentru că a avut acea intervenție la Blănaru", a afirmat Eugen Trică.  

Eugen Trică, mesaj pentru Rapid în lupta de promovare

După victoria cu Mioveni, FC U Craiova a făcut un pas uriaș spre promovare. Eugen Trică a făcut însă apel la calm. Nu-l interesează ce fac rivalii de la Rapid.

"Legat de promovoare, șansele sunt de 50-60%. Până nu vom deveni matematic campioni, n-am cum sa fiu liniștit. Ne uităm doar la noi. Nu mă uit ce face Rapidul. Au meci cu Csikszereda. Dacă câștigă bine, daca nu câștigă, din nou bine.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem foarte precauți. Orice meci pe care îl jucăm trebuie să-l jucăm foarte bine. Deocamdată nu am realizat nimic", a mai spus Eugen Trică.

După acest rezultat, FC U Craiova 1948 s-a distanțat la 6 puncte în fruntea play-off-ului din Liga 2, cu 4 etape rămase de jucat. Rapid, principala urmăritoare, are un meci mai puțin disputat. Oltenii au 7 puncte peste locurile care merg la baraj. Primele două poziții promovează direct. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și