Închide meniul

FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 4-2 | Eugen Trică, fabulos: "Am fost puțin inspirat azi!" Ce mesaj a transmis pentru rivalii de la Rapid

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 aprilie 2021, 19:35

FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 4-2 | Eugen Trică, fabulos: "Am fost puțin inspirat azi!" Ce mesaj a transmis pentru rivalii de la Rapid

Câți bani a încasat Eugen Trică de la Adrian Mititelu

SportPictures / SportPictures via Hepta

U Craiova 1948 s-a văzut condusă după golul lui Blănaru din minutul 2. Oltenii n-au reușit să se apropie periculos de poarta adversă în prima parte, dar s-au dezlănțuit după pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte. Am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din Liga 2. A fost un meci greu. Îi felicit pe băieți pentru reacția pe care au avut-o după ce am primit gol", a declarat Eugen Trică, după FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 4-2.

U Craiova 1948 – CS Mioveni 4-2 | Eugen Trică: "Am fost puțin inspirat azi"

Revenirea oltenilor s-a datorat și schimbărilor efectuate de Eugen Trică la pauză. Radu Negru, jucător introdus în locul lui Munteanu, a înscris pentru 2-1 în minutul 62. 

"Am fost și eu puțin inspirat. L-am băgat pe Negru și a marcat. A ratat o ocazie uriașă la Călărași, dar azi i-a ieșit bine", a mai spus Eugen Trică.

Antrenorul de la FC U Craiova l-a mai remarcat și pe portarul Mogoșanu, cel care a salvat o situație de 1 versus 1 la scorul de 0-1. Și italianul Andrea Compagno a fost lăudat, cel care a adus egalarea în minutul 59.

Reclamă

"Compagno este atacant, protejează mingea foarte bine. Apare și la finalizare. Este un jucător care și marchează. Artizanul victoriei a fost… hai să-l numesc pe Mogoșanu, pentru că a avut acea intervenție la Blănaru", a afirmat Eugen Trică.  

Eugen Trică, mesaj pentru Rapid în lupta de promovare

După victoria cu Mioveni, FC U Craiova a făcut un pas uriaș spre promovare. Eugen Trică a făcut însă apel la calm. Nu-l interesează ce fac rivalii de la Rapid.

"Legat de promovoare, șansele sunt de 50-60%. Până nu vom deveni matematic campioni, n-am cum sa fiu liniștit. Ne uităm doar la noi. Nu mă uit ce face Rapidul. Au meci cu Csikszereda. Dacă câștigă bine, daca nu câștigă, din nou bine.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem foarte precauți. Orice meci pe care îl jucăm trebuie să-l jucăm foarte bine. Deocamdată nu am realizat nimic", a mai spus Eugen Trică.

După acest rezultat, FC U Craiova 1948 s-a distanțat la 6 puncte în fruntea play-off-ului din Liga 2, cu 4 etape rămase de jucat. Rapid, principala urmăritoare, are un meci mai puțin disputat. Oltenii au 7 puncte peste locurile care merg la baraj. Primele două poziții promovează direct. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și