Închide meniul

Dinamo – Voluntari 2-0 | Dinamoviștii s-au descătușat: "Am avut nopți nedormite!" Se simte fiorul retrogradării în Ștefan cel Mare: "Va rămâne în CV-urile noastre"

Alexandru Ivan Publicat: 29 aprilie 2021, 16:26

Reclamă
Dinamo – Voluntari 2-0 | Dinamoviștii s-au descătușat: "Am avut nopți nedormite!" Se simte fiorul retrogradării în Ștefan cel Mare: "Va rămâne în CV-urile noastre"

Hepta

Dinamo - Voluntari 2-0

Dinamo avea 12 etape și 89 de zile de când nu mai câștigase în Liga 1. Mai mult, "câinii" nu mai marcaseră două goluri într-un meci de 13 partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviștii, în extaz după victoria cu Voluntari

"Aveam 13 meciuri fără victorie în toate competițiile. Ne bucurăm că am întrerupt această serie neagră. Era foarte mult pentru Dinamo. De acum avem cinci finale. N-am realizat nimic. E doar o victorie. Dacă nu o ținem pe linia asta n-o să aibă niciun rost", a spus Mihai Eșanu, după Dinamo – FC Voluntari 2-0.

După acest rezultat, Dinamo a părăsit locurile care duc direct în Liga 2. "Câinii" au urcat pe ultima poziție de baraj. De cealaltă parte, Voluntari rămâne pe ultimul loc care asigură salvarea directă. 

"A fost un timp lung în care n-am câștigat. Mai avem cinci meciuri. Situația e complicată. Încercăm să dăm ce avem mai bun. Primul gând este la campionat. Trebuie să ne gândim zi de zi la ceea ce se va întâmpla. Vom lua meci cu meci", a spus și Diego Fabbrini.

Dinamo – Voluntari 2-0 | Adam Nemec: "Am avut nopți nedormite!"

Seria negativă a lui Dinamo a avut un efect psihologic uriaș asupra jucătorilor. A recunoscut-o Adam Nemec, cel care n-a mai putut să doarmă din cauza rezultatelor dezastruoase din Liga 1.

Reclamă

"Ar fi trebuit să obținem aceste trei puncte mai devreme. Am avut nopți nedormite. Fiecare înfrângere te doboară. Echipa era la pământ și e greu să câștigi. Sper ca astăzi să fi început o perioadă mai bună. Trebuie să lucrăm mai bine, să vorbim mai bine. Trebuie să ne motivăm. Dacă retrogradăm se va scrie în CV-urile noastre", a spus Adam Nemec. 

Florin Bejan și Nemec au marcat golurile care l-au făcut fericit pe Dusan Uhrin. În runda urmărtoare, "câinii" vor juca pe terenul Viitorului. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și