Închide meniul

Așteptarea a luat sfârșit! LPF a făcut anunțul oficial! Vom avea VAR în Liga 1: ”Termenul este clar!” Cât va costa

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 27 aprilie 2021, 12:18

Așteptarea a luat sfârșit! LPF a făcut anunțul oficial! Vom avea VAR în Liga 1: ”Termenul este clar!” Cât va costa

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Sistemul VAR va fi introdus și în Liga 1

Anunțul a fost făcut de Justin Ștefan după Adunarea Generală a LPF, la care au participat conducătorii cluburilor din Liga 1. Liga și Federația vor pune ambele câte 250.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi administrativ s-au deblocat lucrurile. Liga va pune 250.000 de euro, Federaţia va pune 250.000 de euro şi se va semna un parteneriat. 

Probabil că în zilele următoare va exista forma finală a parteneriatului şi acesta va fi semnat, împreună cu EAd, deţinătorul de drepturi. 

Termenul e clar, asumat de ambele părţi, începutul play-off-ului şi, respectiv, al play-out-ului sezonului viitor”, a anunțat Justin Ștefan în cadrul unei conferințe de presă.

Câți arbitrii vor trebui școlarizați

Gino Iorgulescu, președintele LPF, a anunțat că vor trebui școlarizați între 50 și 60 de arbitri. Cursurile VAR se vor desfășura la Buftea și ar trebui să dureze în jur de 8 luni.

Reclamă

Sunt 50 de arbitri de şcolarizat sau 60 şi e o perioadă foarte lungă până ar putea aceştia să arbitreze VAR. Până acolo se duce termenul ca să avem VAR”, susține Gino Iorgulescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă Vezi toate știrile
Citește și