Închide meniul

Așteptarea a luat sfârșit! LPF a făcut anunțul oficial! Vom avea VAR în Liga 1: ”Termenul este clar!” Cât va costa

Silviu Corneanu Publicat: 27 aprilie 2021, 12:18

Reclamă
Așteptarea a luat sfârșit! LPF a făcut anunțul oficial! Vom avea VAR în Liga 1: ”Termenul este clar!” Cât va costa

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Sistemul VAR va fi introdus și în Liga 1

Anunțul a fost făcut de Justin Ștefan după Adunarea Generală a LPF, la care au participat conducătorii cluburilor din Liga 1. Liga și Federația vor pune ambele câte 250.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi administrativ s-au deblocat lucrurile. Liga va pune 250.000 de euro, Federaţia va pune 250.000 de euro şi se va semna un parteneriat. 

Probabil că în zilele următoare va exista forma finală a parteneriatului şi acesta va fi semnat, împreună cu EAd, deţinătorul de drepturi. 

Termenul e clar, asumat de ambele părţi, începutul play-off-ului şi, respectiv, al play-out-ului sezonului viitor”, a anunțat Justin Ștefan în cadrul unei conferințe de presă.

Câți arbitrii vor trebui școlarizați

Gino Iorgulescu, președintele LPF, a anunțat că vor trebui școlarizați între 50 și 60 de arbitri. Cursurile VAR se vor desfășura la Buftea și ar trebui să dureze în jur de 8 luni.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt 50 de arbitri de şcolarizat sau 60 şi e o perioadă foarte lungă până ar putea aceştia să arbitreze VAR. Până acolo se duce termenul ca să avem VAR”, susține Gino Iorgulescu.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și