Închide meniul

Avertismente pentru FCSB înaintea războaielor de titlu cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj: "Asta îmi dă de gândit!" / "Acolo e o problemă mare!"

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 20:41

Reclamă
Avertismente pentru FCSB înaintea războaielor de titlu cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj: "Asta îmi dă de gândit!" / "Acolo e o problemă mare!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FCSB a pierdut partida cu Sepsi

FCSB a pierdut pe teren propriu cu Sepsi, scor 1-2. Mai grav decât rezultatul este maniera de joc. FCSB a practicat un joc modest, mai ales în prima repriză. Cornel Dinu spune că Sepsi a meritat victoria, insă inconstanţa echipei lui Toni Petrea îi dă de gândit. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"O partidă care scoate în relief două lucruri. Sigur, se fac fel de fel de interpretări, însă s-a văzut un realism de joc deosebit din partea lui Sepsi. O strunire de echipă cum face de obicei Grozavu, un comando care a blocat FCSB-ul.  Au fost nişte schimbări greu de înţeles la FCSB.  Inconstanţa lor îmi dă de gândit în continuare", a spus Cornel Dinu la Telekomsport.

Fostul preşedinte de imagine al roş-albaştrilor, Helmut Duckadam, este de părere că problema echipei antrenate de Toni Petrea este una mentală. Mai mult, Duckadam nu e convins că Florin Tănase, care a marcat 21 de goluri în acest sezon al Ligii 1, dă totul pentru echipă. 

"Cred că jucătorii au o problemă și din punct de vedere mental. Acolo e o problemă mare. Tănase e cu mintea la situația lui, la unde ar putea să plece. În astfel de momente, poate mintea îți mai zboară și în altă parte și are o reținere. Mulți jucători au atitudinea asta, dacă ‘mai bag piciorul sau nu mai bag.

Reclamă

Banca de rezerve e cea mai subțire dintre cele ale echipelor din față. La FCSB, sunt probleme de atitudine, care pleacă și din lipsa siguranței. Cred că jucătorii au o problemă și din punct de vedere mental. Acolo e o problemă mare, a spus Helmut Duckadam pentru gsp.ro

FCSB, program infernal în următoarele etape

În acest moment, FCSB este pe primul loc în Liga 1. Are 39 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj. Universitatea Craiova este pe a treia treaptă a podiumului, cu 34 de puncte.

În etapa a patra, roş-albaştrii se vor deplasa în Bănie, pentru confruntarea cu Universitatea Craiova, iar în etapa a cincea o aşteapă pe campioana CFR la Giurgiu.

Reclamă 4 / 0/3

ETAPA 4:

  • CFR Cluj – FC Botoşani
  • Universitatea Craiova – FCSB
  • Sepsi – Academica Clinceni

ETAPA 5:

  • FC Botoşani – Sepsi
  • FCSB – CFR Cluj
  • Academica Clinceni – Universitatea Craiova

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și