Închide meniul

Avertismente pentru FCSB înaintea războaielor de titlu cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj: "Asta îmi dă de gândit!" / "Acolo e o problemă mare!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 20:41

Avertismente pentru FCSB înaintea războaielor de titlu cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj: "Asta îmi dă de gândit!" / "Acolo e o problemă mare!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FCSB a pierdut partida cu Sepsi

FCSB a pierdut pe teren propriu cu Sepsi, scor 1-2. Mai grav decât rezultatul este maniera de joc. FCSB a practicat un joc modest, mai ales în prima repriză. Cornel Dinu spune că Sepsi a meritat victoria, insă inconstanţa echipei lui Toni Petrea îi dă de gândit. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"O partidă care scoate în relief două lucruri. Sigur, se fac fel de fel de interpretări, însă s-a văzut un realism de joc deosebit din partea lui Sepsi. O strunire de echipă cum face de obicei Grozavu, un comando care a blocat FCSB-ul.  Au fost nişte schimbări greu de înţeles la FCSB.  Inconstanţa lor îmi dă de gândit în continuare", a spus Cornel Dinu la Telekomsport.

Fostul preşedinte de imagine al roş-albaştrilor, Helmut Duckadam, este de părere că problema echipei antrenate de Toni Petrea este una mentală. Mai mult, Duckadam nu e convins că Florin Tănase, care a marcat 21 de goluri în acest sezon al Ligii 1, dă totul pentru echipă. 

"Cred că jucătorii au o problemă și din punct de vedere mental. Acolo e o problemă mare. Tănase e cu mintea la situația lui, la unde ar putea să plece. În astfel de momente, poate mintea îți mai zboară și în altă parte și are o reținere. Mulți jucători au atitudinea asta, dacă ‘mai bag piciorul sau nu mai bag.

Reclamă

Banca de rezerve e cea mai subțire dintre cele ale echipelor din față. La FCSB, sunt probleme de atitudine, care pleacă și din lipsa siguranței. Cred că jucătorii au o problemă și din punct de vedere mental. Acolo e o problemă mare, a spus Helmut Duckadam pentru gsp.ro

FCSB, program infernal în următoarele etape

În acest moment, FCSB este pe primul loc în Liga 1. Are 39 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj. Universitatea Craiova este pe a treia treaptă a podiumului, cu 34 de puncte.

În etapa a patra, roş-albaştrii se vor deplasa în Bănie, pentru confruntarea cu Universitatea Craiova, iar în etapa a cincea o aşteapă pe campioana CFR la Giurgiu.

Reclamă 4 / 0/3

ETAPA 4:

  • CFR Cluj – FC Botoşani
  • Universitatea Craiova – FCSB
  • Sepsi – Academica Clinceni

ETAPA 5:

  • FC Botoşani – Sepsi
  • FCSB – CFR Cluj
  • Academica Clinceni – Universitatea Craiova

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și