Închide meniul

FCSB – Sepsi 1-2 | A bătut-o pe FCSB şi îi dă lecţii lui Gigi Becali. "Eu ştiu ce ar trebui făcut ca să ia titlul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 10:35

FCSB – Sepsi 1-2 | A bătut-o pe FCSB şi îi dă lecţii lui Gigi Becali. "Eu ştiu ce ar trebui făcut ca să ia titlul"

Hepta

Gigi Becali, sfătuit de Cornel Şfaiţer

"Cred că FCSB are nevoie de câţiva jucători cu experienţă pentru a câştiga campionatul. Eu ştiu ce ar trebui făcut, dar nu pot să mă bag în planurile domnului Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Are nevoie de un atacant bătăios. E păcat de jucătorii cu calităţi individuale bune, nu poţi numai cu tineri. Şi cred că ştiu şi cei de la FCSB, din staff-ul tehnic şi administrativ", a spus Șfaițer, citat de looksport.ro.

FCSB – Sepsi 1-2 | Toni Petrea, mesaj către conducere

La final, tehnicianul liderului a trimis înțepături la adresa conduceri. Toni Petrea s-a plâns de faptul ca are un lot subțire, numeric, iar Helmut Duckadam este convins că acesta "va spune mai multe, la final!". 

"El a spus ceva, cu subînțeles, în momentul în care a fost întrebat cum de s-a ajuns în această situație. A zis 'voit și nevoit s-a ajuns' în această situație. Voit înseamnă că cineva a vrut să se ajungă în această situație.

Situația asta, că nu sunt jucători, că sunt accidentați, că sunt jucători care nu joacă. Asta îți pune un semn de întrebare. Ce a vrut să spună?

Reclamă

El a vrut să spună asta. Oricum, lui i s-a spus clar ce are de făcut – nu câștigă campionatul, pleacă! Cred că la un moment dat va spune și el mai multe", a declarat Helmut Duckadam. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 Denis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor Vezi toate știrile
Citește și