Închide meniul

FCSB – Sepsi 1-2 | A bătut-o pe FCSB şi îi dă lecţii lui Gigi Becali. "Eu ştiu ce ar trebui făcut ca să ia titlul"

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 10:35

FCSB – Sepsi 1-2 | A bătut-o pe FCSB şi îi dă lecţii lui Gigi Becali. "Eu ştiu ce ar trebui făcut ca să ia titlul"

Hepta

Gigi Becali, sfătuit de Cornel Şfaiţer

  • FCSB - Sepsi 1-2
  • FCSB rămâne la un punct în faţa rivalei CFR

"Cred că FCSB are nevoie de câţiva jucători cu experienţă pentru a câştiga campionatul. Eu ştiu ce ar trebui făcut, dar nu pot să mă bag în planurile domnului Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Are nevoie de un atacant bătăios. E păcat de jucătorii cu calităţi individuale bune, nu poţi numai cu tineri. Şi cred că ştiu şi cei de la FCSB, din staff-ul tehnic şi administrativ", a spus Șfaițer, citat de looksport.ro.

FCSB – Sepsi 1-2 | Toni Petrea, mesaj către conducere

La final, tehnicianul liderului a trimis înțepături la adresa conduceri. Toni Petrea s-a plâns de faptul ca are un lot subțire, numeric, iar Helmut Duckadam este convins că acesta "va spune mai multe, la final!". 

Reclamă

"El a spus ceva, cu subînțeles, în momentul în care a fost întrebat cum de s-a ajuns în această situație. A zis 'voit și nevoit s-a ajuns' în această situație. Voit înseamnă că cineva a vrut să se ajungă în această situație.

Situația asta, că nu sunt jucători, că sunt accidentați, că sunt jucători care nu joacă. Asta îți pune un semn de întrebare. Ce a vrut să spună?

Reclamă

El a vrut să spună asta. Oricum, lui i s-a spus clar ce are de făcut – nu câștigă campionatul, pleacă! Cred că la un moment dat va spune și el mai multe", a declarat Helmut Duckadam. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile