Închide meniul

Olimpiu Moruțan poate prinde transferul vieții! "M-a contactat cineva din Spania." Suma istorică pe care o vrea Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2021, 7:05

Reclamă
Olimpiu Moruțan poate prinde transferul vieții! "M-a contactat cineva din Spania." Suma istorică pe care o vrea Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Olimpiu Moruțan poate prinde transferul vieții

Moruțan a atras interesul unei echipe din Spania. Totul a fost dezvăluit chiar de agentul "perlei" de la FCSB, Florin Vulturar. Ibericii au vrut să afle care este situația mijlocașului de 22 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan, ofertă din Spania

"În urmă cu două săptămâni m-a contactat cineva din Spania. Pot să zic că este prima tatonare", a spus Florin Vulturar pentru PRO TV.

Vulturar a dezvăluit că și șeicii de la Al Ain au revenit pe pista "Olimpiu Moruțan". Gigi Becali nici n-a vrut să audă de interesul echipei din Golf. S-a supărat după ultimele negocieri cu șeicii. 

"M-au contactat din nou cei de la Al Ain. Domnul Becali a zis că nici nu se pune problema. Undeva la 15 milioane ar fi prețul. Dacă a fost refuzată oferta de 10 milioane, înseamnă că pune foarte mare preț pe Olimpiu", a mai spus Florin Vulturar.

Olimpiu Moruțan a jucat 29 de meciuri în toate competițiile în acest sezon, reușind șase goluri și 12 pase decisive. Mijlocașul de la FCSB este cotat la 2 milioane de euro. 

Reclamă

Olimpiu Moruţan, la mare căutare în Europa

Olimpiu Moruţan este la mare căutare în Europa. Porto, echipă calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, a pus ochii pe fotbalistul FCSB.

Jurnaliştii de la O Jogo notează că "dragonii" sunt pe urmele "perlei" lui Becali de mai mult timp. De asemenea, aceştia au amintit de faptul că latifundiarul din Pipera a profitat de forma bună a a lui Moruţan pentru a se asigura că nu-l va vinde cu mai puțin de 15 milioane de euro. De Moruţan s-au interesat şi câteva echipe din Franţa.

Rennes a fost cea mai vehiculată. Echipa din Ligue 1 îl urmărește pe Moruțan deja de luni bune. Francezii ar dori să-l transfere pe mijlocașul de la FCSB în cazul unei eventuale plecări a lui Clement Grenier, unul dintre veteranii echipei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și