Închide meniul

Olimpiu Moruţan, "paşi importanţi" către marele Inter Milano. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport. Suma uriaşă cerută de Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 11:23

Olimpiu Moruţan, "paşi importanţi" către marele Inter Milano. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport. Suma uriaşă cerută de Gigi Becali

Hepta

Olimpiu Moruțan poate pleca de la FCSB

"O surpriză amară pentru Leverkusen şi Hoffenheim, care au aflat că au rămas în spatele lui Marotta. Tranzacţia este blocată deocamdată, ţinând cont că Gigi Becali a cerut 20 de milioane de euro pentru el", susţine sursa citată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florian Vulturar anunţă transferul uriaş al lui Olimpiu Moruţan

În ultima perioadă, de Olimpiu Moruţan s-au interesat mai multe cluburi, printre care şi Inter Milano. Impresarul lui Moruţan, Florin Vulturar, a lăsat să se înţeleagă că jucătorul ar putea alege un alt campionat puternic din Europa. Este vorba de Bundesliga. Familia lui Moruţan e stabilită de 10 ani în Germania.

"Sperăm că următorul pas va fi într-unul din top 5 campionate, iar aici se numără şi Bundesliga, bineînţeles. Părinţii lui Moruţan locuiesc în Germania de 10 ani", a declarat Vulturar, pentru Sky Germania.

Olimpiu Moruţan, la mare căutare în Europa

Olimpiu Moruţan (21 ani) este la mare căutare în Europa. Porto, echipă calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, a pus ochii pe fotbalistul FCSB.

Jurnaliştii de la O Jogo notează că "dragonii" sunt pe urmele "perlei" lui Becali de mai mult timp. De asemenea, aceştia au amintit de faptul că latifundiarul din Pipera a profitat de forma bună a a lui Moruţan pentru a se asigura că nu-l va vinde cu mai puțin de 20 de milioane de euro. De Moruţan s-au interesat şi câteva echipe din Franţa.

Reclamă

Olimpiu Moruţan este cotat la două milioane de euro de transfermarkt.de. În acest sezon, jucătorul de la FCSB a adunat 27 de meciuri în toate competiţiile, marcând 6 goluri şi oferind şi 12 pase decisive.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și