Închide meniul

Gaz Metan – Dinamo 4-1. Coşmarul retrogradării nu-i dă pace lui Dusan Uhrin: "Nu am dormit bine de când am venit". Reproşuri pentru jucători: "Am făcut greșeli catastrofale"

Dragoș Vasile Publicat: 23 aprilie 2021, 20:03

Reclamă
Gaz Metan – Dinamo 4-1. Coşmarul retrogradării nu-i dă pace lui Dusan Uhrin: "Nu am dormit bine de când am venit". Reproşuri pentru jucători: "Am făcut greșeli catastrofale"

Dusan Uhrin a vorbit despre prima pe care o poate încasa Dinamo dacă se salvează de la retrogradare

Dusan Uhrin speră să o salveze pe Dinamo de la retrogradare / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Revenirea la Dinamo nu a fost de bun augur pentru Dusan Uhrin. Antrenorul ceh are grave probleme cu somnul, iar rezultatele "câinilor" nu-l ajută. În această seară, elevii săi au fost umiliţi la Mediaş, scor 1-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E o situație dificilă, rezultatul e foarte rău pentru noi. Primim goluri foarte ușor și asta nu e bine. Situația e rea, era rea înainte să vin la Dinamo. E dificil și pentru mine, dar vreau să văd mai mult de la jucători. Am făcut greșeli catastrofale, nu pot să spun nimic despre asta pentru că nu înțeleg cum e posibil.

Dusan Uhrin: "Primim goluri foarte ușor!"

Nu vorbesc despre valoare, poate ne-a lipsit și puțin noroc. Adam Nemec a avut o ocazie mare, data trecută am ratat un penalty, dar norocul nu vine când vrem noi. Fiecare meci e la fel pentru noi, pentru a rămâne în prima ligă. Sper ca jucătorii să facă totul pentru a urca în clasament. Nu am dormit bine de când am venit, așa nu se poate merge într-o direcție bună", a spus Uhrin după umilinţa de la Mediaş.

Gaz Metan – Dinamo 4-1. Deian Sorescu, cu capul în pământ: "Facem greşeli de juniori!"

Un nou meci, aceleaşi declaraţii din partea lui Deian Sorescu. Dinamo a fost umilită de Gaz Metan, 1-4, iar cuvintele "dezamăgit" şi "supărat" nu au lipsit din vocabularul căpitanului "câinilor".

"Nu ştiu ce ne lipseşte. Facem greşeli foarte uşoare, de juniori. Cine te prinde, te taxează. Nu putem arunca vina pe un jucător anume. Suntem echipă, mergem mai departe. Peste 3 zile joci alt meci. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, are cine să vorbească.

Reclamă

Nu ştiu dacă mai simt ceva. Sunt dezamăgit şi supărat. Am toate emoţiile din lume. E uşor să vorbesc acum la cald pentru că sunt multe de spus. Sperăm să treacă ziua şi să ridicăm capul. Trebuie să ne trezim cât mai repede", a spus Sorescu la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și