Închide meniul

Gaz Metan – Dinamo 4-1. Coşmarul retrogradării nu-i dă pace lui Dusan Uhrin: "Nu am dormit bine de când am venit". Reproşuri pentru jucători: "Am făcut greșeli catastrofale"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 aprilie 2021, 20:03

Gaz Metan – Dinamo 4-1. Coşmarul retrogradării nu-i dă pace lui Dusan Uhrin: "Nu am dormit bine de când am venit". Reproşuri pentru jucători: "Am făcut greșeli catastrofale"

Dusan Uhrin a vorbit despre prima pe care o poate încasa Dinamo dacă se salvează de la retrogradare

Dusan Uhrin speră să o salveze pe Dinamo de la retrogradare / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Revenirea la Dinamo nu a fost de bun augur pentru Dusan Uhrin. Antrenorul ceh are grave probleme cu somnul, iar rezultatele "câinilor" nu-l ajută. În această seară, elevii săi au fost umiliţi la Mediaş, scor 1-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E o situație dificilă, rezultatul e foarte rău pentru noi. Primim goluri foarte ușor și asta nu e bine. Situația e rea, era rea înainte să vin la Dinamo. E dificil și pentru mine, dar vreau să văd mai mult de la jucători. Am făcut greșeli catastrofale, nu pot să spun nimic despre asta pentru că nu înțeleg cum e posibil.

Dusan Uhrin: "Primim goluri foarte ușor!"

Nu vorbesc despre valoare, poate ne-a lipsit și puțin noroc. Adam Nemec a avut o ocazie mare, data trecută am ratat un penalty, dar norocul nu vine când vrem noi. Fiecare meci e la fel pentru noi, pentru a rămâne în prima ligă. Sper ca jucătorii să facă totul pentru a urca în clasament. Nu am dormit bine de când am venit, așa nu se poate merge într-o direcție bună", a spus Uhrin după umilinţa de la Mediaş.

Gaz Metan – Dinamo 4-1. Deian Sorescu, cu capul în pământ: "Facem greşeli de juniori!"

Un nou meci, aceleaşi declaraţii din partea lui Deian Sorescu. Dinamo a fost umilită de Gaz Metan, 1-4, iar cuvintele "dezamăgit" şi "supărat" nu au lipsit din vocabularul căpitanului "câinilor".

"Nu ştiu ce ne lipseşte. Facem greşeli foarte uşoare, de juniori. Cine te prinde, te taxează. Nu putem arunca vina pe un jucător anume. Suntem echipă, mergem mai departe. Peste 3 zile joci alt meci. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, are cine să vorbească.

Reclamă

Nu ştiu dacă mai simt ceva. Sunt dezamăgit şi supărat. Am toate emoţiile din lume. E uşor să vorbesc acum la cald pentru că sunt multe de spus. Sperăm să treacă ziua şi să ridicăm capul. Trebuie să ne trezim cât mai repede", a spus Sorescu la finalul meciului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și