Închide meniul

Academica Clinceni – FCSB 0-2 | Cele două echipe, făcute praf după meci! "Era ca în dansul elefanților. În cel mai bun caz a fost un joc de Liga 2"

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 5:19

Reclamă
Academica Clinceni – FCSB 0-2 | Cele două echipe, făcute praf după meci! "Era ca în dansul elefanților. În cel mai bun caz a fost un joc de Liga 2"

Hepta

Academica Clinceni - FCSB 0-2

"A fost un meci jalnic! Au fost greșeli impardonabile și un ritm de joc care nu are treabă cu fotbalul mare! Aveam impresia că Academica Clinceni nu va marca nici dacă joacă două săptămâni. Era ca în dansul elefanților, hipopotamilor. Era un joc lent. Jocul a fost submediocru! Este rușinos jocul din seara asta! În cel mai bun caz a fost un joc de Liga 2!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E important pentru FCSB că a redevenit lider, dar dacă nu se face o analiză a jocului și a hibelor va fi o mare problemă. Va pierde din nou titlu. Parcă e mai aproape ca oricând, dar pe final arată ca un alergător care gâfâie. Nu vorbim doar de meciul acesta. Merge cu frâna de mână trasă. Mi se pare că jucătorii nu sunt stăpâni pe ei, că nu au nerv, că nu limpezime. Fac greșeli individuale", a spus Ionuţ Chirilă, citat de gsp.ro.

Academica Clinceni – FCSB 0-2 | Petrea: Din punct de vedere al agresivităţii ar trebui să schimbăm un pic la meciul următor

Anton Petrea a declarat, joi seară, după meciul cu Academica Clinceni, scor 2-0, că la jocul următor este necesară mai multă agresivitate. 

“O victorie foarte importantă. Fiecare punct este important, e important să ne menţinem pe prima poziţie. Am încercat să jucăm mai repede decât de obicei şi să destabilizăm apărarea adversă şi datorită acestui lucru am avut situaţii la poartă. Miron şi-a revenit destul de bine, destul de repede. 

A dus repriza foarte ok. La Perianu am observat că n-am avut o agresivitate la mijlocul terenului pe faza defensivă şi introducerea lui Oaidă am considerat că ne poate ajuta mai mult. Din punct de vedere al agresivităţii ar trebui să schimbăm un pic la meciul următor”, a spus Petrea.

Reclamă

FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, Academica Clinceni, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. Golurile au fost marcate de Florin Tănase, în minutele 26 şi 57.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și