Închide meniul

Academica Clinceni – FCSB 0-2 | Cele două echipe, făcute praf după meci! "Era ca în dansul elefanților. În cel mai bun caz a fost un joc de Liga 2"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 5:19

Academica Clinceni – FCSB 0-2 | Cele două echipe, făcute praf după meci! "Era ca în dansul elefanților. În cel mai bun caz a fost un joc de Liga 2"

Hepta

Academica Clinceni - FCSB 0-2

"A fost un meci jalnic! Au fost greșeli impardonabile și un ritm de joc care nu are treabă cu fotbalul mare! Aveam impresia că Academica Clinceni nu va marca nici dacă joacă două săptămâni. Era ca în dansul elefanților, hipopotamilor. Era un joc lent. Jocul a fost submediocru! Este rușinos jocul din seara asta! În cel mai bun caz a fost un joc de Liga 2!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E important pentru FCSB că a redevenit lider, dar dacă nu se face o analiză a jocului și a hibelor va fi o mare problemă. Va pierde din nou titlu. Parcă e mai aproape ca oricând, dar pe final arată ca un alergător care gâfâie. Nu vorbim doar de meciul acesta. Merge cu frâna de mână trasă. Mi se pare că jucătorii nu sunt stăpâni pe ei, că nu au nerv, că nu limpezime. Fac greșeli individuale", a spus Ionuţ Chirilă, citat de gsp.ro.

Academica Clinceni – FCSB 0-2 | Petrea: Din punct de vedere al agresivităţii ar trebui să schimbăm un pic la meciul următor

Anton Petrea a declarat, joi seară, după meciul cu Academica Clinceni, scor 2-0, că la jocul următor este necesară mai multă agresivitate. 

“O victorie foarte importantă. Fiecare punct este important, e important să ne menţinem pe prima poziţie. Am încercat să jucăm mai repede decât de obicei şi să destabilizăm apărarea adversă şi datorită acestui lucru am avut situaţii la poartă. Miron şi-a revenit destul de bine, destul de repede. 

A dus repriza foarte ok. La Perianu am observat că n-am avut o agresivitate la mijlocul terenului pe faza defensivă şi introducerea lui Oaidă am considerat că ne poate ajuta mai mult. Din punct de vedere al agresivităţii ar trebui să schimbăm un pic la meciul următor”, a spus Petrea.

Reclamă

FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, Academica Clinceni, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. Golurile au fost marcate de Florin Tănase, în minutele 26 şi 57.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și