Închide meniul

"M-am ars cu unul ca el!" Jucătorul cu care Gigi Becali şi-a luat "ţeapă": "Mi s-a părut dubios de la început! Nu au ce să caute la echipă mercenari"

Dragoș Vasile Publicat: 19 aprilie 2021, 19:08

Reclamă
"M-am ars cu unul ca el!" Jucătorul cu care Gigi Becali şi-a luat "ţeapă": "Mi s-a părut dubios de la început! Nu au ce să caute la echipă mercenari"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a recunoscut că a luat ţeapă

Plecarea lui Planic a lăsat urme adânci la FCSB. Gigi Becali a recunoscut că şi-a luat "ţeapă" cu fundalul sârb şi că va schimba strategia de transferuri la echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Voi schimba strategia. De acum o să vedeți la FCSB că voi transfera doar jucatori cu caracter. M-am ars cu unul ca Planic și nu au ce să caute la echipă mercenari. Planic mi s-a părut dubios de la început.

Am mirosit încă din primele zile că ceva nu este în regulă la el. Pui suflet la echipa pentru care joci și îl înțelegi și pe patron când are unele probleme, atunci Gigi Becali te așteaptă cu brațele deschise", a declarat Gigi Becali pentru ProSport

Gigi Becali s-a păcălit cu Bogdan Planic. Încasează doar 2% din milioanele mult visate

Bogdan Planic a plecat cu scandal de la FCSB. Gigi Becali a intentat un proces împotriva jucătorului sârb și spera sa obțină nu mai puțin de 10 milioane de euro de pe urma lui. Va trebui însă să se mulțumească numai cu 200.000 de euro.

Reclamă

Bogdan Planic a semnat în luna septembrie a anului trecut cu israelienii de la Maccabi Haifa. Fundașul sârb și-a reziliat unilateral contractul cu FCSB, nemulțumit de reducerile salariale din perioada în care Liga 1 a fost oprită din cauza pandemiei de coronavirus.

Gigi Becali a pierdut 100.000 de euro de pe urma lui Bogdan Planic. FCSB îl transfera în 2017 de la FK Vojvodina Novi Sad pentru 300.000 de euro. Omul de afaceri va încasa acum numai 200.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și