Închide meniul

Un nou episod din războiul FRF vs. FCSB! Motivul: accidentarea lui Florinel Coman! Înțepături către staff-ul naționalei: "Trebuia  să observe asta"! 

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 5:50

Reclamă
Un nou episod din războiul FRF vs. FCSB! Motivul: accidentarea lui Florinel Coman! Înțepături către staff-ul naționalei: "Trebuia  să observe asta"! 

SportPictures / Ciprian Petcut/SPORT PICTURES via Hepta

Florinel Coman, FCSB

Toni Petrea susține că "perla" lui Gigi Becali nu a avut nicio problemă la club și aruncă înțepături către Dică și staff-ul lui Rădoi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cum adică, nu înţeleg? Eu nu ştiu nimic de aşa ceva, dacă avea dureri înainte sau le-a simţit acolo. Trebuia să observe chestia asta. La noi nu s-a pus problema să aibă vreo problemă medicală", a fost răspunsul lui Toni Petrea.

Nicolae Dică susține că Florinel Coman a venit accidentat de la FCSB 

Coman a fost titular în meciul cu Macedonia de Nord, dar s-a rupt după numai câteva minute. Dică susține că "perla" lui Becali nu s-a accidentat la națională, ci a venit așa de la FCSB.

"El era dinainte accidentat, de la echipa de club. Nu l-am accidentat noi, avea unele probleme. La naţională nu a făcut nicio testare medicală.

Nu era accidentat, nu am ştiut că are probleme. A jucat în campionat, a jucat ok, iar noi nu aveam de unde să știm că el are o problemă.

Reclamă

Era ok, se antrena normal. A avut înainte cu două-trei săptămâni problema. S-a antrenat zilnic la naţională. Dacă ştim că un jucător nu e apt 100%, nu-l chemăm", a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și