Închide meniul

Un nou episod din războiul FRF vs. FCSB! Motivul: accidentarea lui Florinel Coman! Înțepături către staff-ul naționalei: "Trebuia  să observe asta"! 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 5:50

Un nou episod din războiul FRF vs. FCSB! Motivul: accidentarea lui Florinel Coman! Înțepături către staff-ul naționalei: "Trebuia  să observe asta"! 

SportPictures / Ciprian Petcut/SPORT PICTURES via Hepta

Florinel Coman, FCSB

Toni Petrea susține că "perla" lui Gigi Becali nu a avut nicio problemă la club și aruncă înțepături către Dică și staff-ul lui Rădoi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cum adică, nu înţeleg? Eu nu ştiu nimic de aşa ceva, dacă avea dureri înainte sau le-a simţit acolo. Trebuia să observe chestia asta. La noi nu s-a pus problema să aibă vreo problemă medicală", a fost răspunsul lui Toni Petrea.

Nicolae Dică susține că Florinel Coman a venit accidentat de la FCSB 

Coman a fost titular în meciul cu Macedonia de Nord, dar s-a rupt după numai câteva minute. Dică susține că "perla" lui Becali nu s-a accidentat la națională, ci a venit așa de la FCSB.

"El era dinainte accidentat, de la echipa de club. Nu l-am accidentat noi, avea unele probleme. La naţională nu a făcut nicio testare medicală.

Nu era accidentat, nu am ştiut că are probleme. A jucat în campionat, a jucat ok, iar noi nu aveam de unde să știm că el are o problemă.

Reclamă

Era ok, se antrena normal. A avut înainte cu două-trei săptămâni problema. S-a antrenat zilnic la naţională. Dacă ştim că un jucător nu e apt 100%, nu-l chemăm", a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și