Închide meniul

Marius Croitoru, ironii devastatoare după FCSB – Botoşani 2-1: "Cel mai bun lucru din fotbalul românesc este arbitrajul!" Portarul l-a adus în pragul disperării

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 20:26

Reclamă
Marius Croitoru, ironii devastatoare după FCSB – Botoşani 2-1: "Cel mai bun lucru din fotbalul românesc este arbitrajul!" Portarul l-a adus în pragul disperării

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Marius Croitoru e antrenorul celor de la FC Botoşani

Croitoru a fost extrem de supărat la finalul partidei pentru maniera de arbitraj. De altfel, spre finalul meciului, Croitoru a avut un dialog cu Horaţiu Feşnic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă avem ceva bun în fotbalul românesc, arbitrajul este. Cel mai bun lucru din fotbalul românesc este arbitrajul. Loveşte mingea mâna  şi nu dă henţ. Ajunge imediat la poarta mea. Îmi zice dădeam mai încolo. Cum dădeai mai încolo, cu VAR-ul?", a spus Marius Croitoru după FCSB – Botoşani 2-1.

FCSB – Botoşani 2-1! Croitoru, supărat după gafa lui Pap

FCSB s-a impus după golul fabulos marcat de Octavian Popescu şi după reuşita lui Panţîru, care a profitat de gafa lui Eduard Pap. 

"După pauză ne-am retras inexplicabil. Nu pot să îmi dau seama nici eu. Am luat două goluri pe care numai eu pot să le iau. De fapt, le-am mai luat. Uniii au rămas cu amintirea play-off-ului de anul trecut. Am făcut o a doua repriză execrabilă. Din păcate, nu am luat punct sau puncte în această seară. Dacă iau gol aşa, normal că e o problemă la portar. Nu mă interesează discuţiile. Să vorbească, e treaba lor. Sunt nişte prostii mai mari decât cei care le spun. Nu am arătat că ne-am dat la o parte din calea lor", a mai spus Croitoru. 

 FCSB este din nou lider în Liga 1, cu 36 de puncte, la un punct de rivala CFR Cluj şi la şase de Universitatea Craiova. În următoarea etapă, formaţia lui Toni Petrea are meci cu Academica Clinceni.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” Vezi toate știrile
Citește și