Închide meniul

Marius Croitoru, ironii devastatoare după FCSB – Botoşani 2-1: "Cel mai bun lucru din fotbalul românesc este arbitrajul!" Portarul l-a adus în pragul disperării

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 20:26

Marius Croitoru, ironii devastatoare după FCSB – Botoşani 2-1: "Cel mai bun lucru din fotbalul românesc este arbitrajul!" Portarul l-a adus în pragul disperării

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Marius Croitoru e antrenorul celor de la FC Botoşani

Croitoru a fost extrem de supărat la finalul partidei pentru maniera de arbitraj. De altfel, spre finalul meciului, Croitoru a avut un dialog cu Horaţiu Feşnic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă avem ceva bun în fotbalul românesc, arbitrajul este. Cel mai bun lucru din fotbalul românesc este arbitrajul. Loveşte mingea mâna  şi nu dă henţ. Ajunge imediat la poarta mea. Îmi zice dădeam mai încolo. Cum dădeai mai încolo, cu VAR-ul?", a spus Marius Croitoru după FCSB – Botoşani 2-1.

FCSB – Botoşani 2-1! Croitoru, supărat după gafa lui Pap

FCSB s-a impus după golul fabulos marcat de Octavian Popescu şi după reuşita lui Panţîru, care a profitat de gafa lui Eduard Pap. 

"După pauză ne-am retras inexplicabil. Nu pot să îmi dau seama nici eu. Am luat două goluri pe care numai eu pot să le iau. De fapt, le-am mai luat. Uniii au rămas cu amintirea play-off-ului de anul trecut. Am făcut o a doua repriză execrabilă. Din păcate, nu am luat punct sau puncte în această seară. Dacă iau gol aşa, normal că e o problemă la portar. Nu mă interesează discuţiile. Să vorbească, e treaba lor. Sunt nişte prostii mai mari decât cei care le spun. Nu am arătat că ne-am dat la o parte din calea lor", a mai spus Croitoru. 

 FCSB este din nou lider în Liga 1, cu 36 de puncte, la un punct de rivala CFR Cluj şi la şase de Universitatea Craiova. În următoarea etapă, formaţia lui Toni Petrea are meci cu Academica Clinceni.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și