Închide meniul

FCSB – FC Botoşani 2-1. Ionuţ Panţîru, mesaj pentru Gigi Becali: "Îmi dau viaţa pentru echipă!". Fundaşul o avertizează pe rivala CFR: "Nu renunţăm niciodată!"

Dragoș Vasile Publicat: 18 aprilie 2021, 20:15

Reclamă
FCSB – FC Botoşani 2-1. Ionuţ Panţîru, mesaj pentru Gigi Becali: "Îmi dau viaţa pentru echipă!". Fundaşul o avertizează pe rivala CFR: "Nu renunţăm niciodată!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ionuţ Panţîru, mesaj pentru Gigi Becali după FCSB - FC Botoşani 2-1

Panţîru a adus victoria roş-albaştrilor la primul meci în play-off. În culmea fericirii, fundaşul a transmis un mesaj războinic rivalelor CFR şi Craiova: vrea să fie campion cu FCSB la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu încerc să intru cât mai bine şi îmi dau viaţa pentru echipă. Am făcut pressing. Am adus cele 3 puncte şi asta contează. Se întâmplă să jucăm şi mai slab, nu suntem roboţi. Cei de la Botoşani au jucători cu calitate. 

Ionuţ Panţîru: "Sper să ne aflăm pe primul loc la final de campionat"

Avem o încredere foarte mare în noi şi nu renunţăm niciodată. Nu m-am uitat la rezultatul CFR. Noi încercăm să dăm totul pe teren. La sfârşit de campionat sper să ne aflăm pe locul 1", a declarat Ionuţ Panţîru după victoria cu FC Botoşani.

FCSB – Botoşani 2-1. Pap le-a "păpat" meciul! Octavian Popescu, gol mondial. Panţîru, reuşită a la Inzaghi

FCSB a debutat cu dreptul în play-off. Presaţi de victoria rivalei CFR Cluj, roş-albaştrii au câştigat la limită meciul cu FC Botoşani, scor 2-1. Ashkovski a deschis scorul în prima repriză, după o fază antologică. Atacantul moldovenilor l-a executat pe Straton după o cursă de 60 de metri.

Reclamă

Replica FCSB-ului a venit în repriza secundă. Octavian Popescu le-a răspuns contestatarilor cu o execuţie de milioane, iar Panţîru a adus victoria cu un gol a la Filippo Inzaghi.

În urma acestui rezultat, FCSB este din nou lider în Liga 1, cu 36 de puncte, la un punct de rivala CFR Cluj şi la şase de Universitatea Craiova. În următoarea etapă, formaţia lui Toni Petrea are meci cu Academica Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și