Închide meniul

FCSB – FC Botoşani 2-1. Ionuţ Panţîru, mesaj pentru Gigi Becali: "Îmi dau viaţa pentru echipă!". Fundaşul o avertizează pe rivala CFR: "Nu renunţăm niciodată!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 aprilie 2021, 20:15

FCSB – FC Botoşani 2-1. Ionuţ Panţîru, mesaj pentru Gigi Becali: "Îmi dau viaţa pentru echipă!". Fundaşul o avertizează pe rivala CFR: "Nu renunţăm niciodată!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ionuţ Panţîru, mesaj pentru Gigi Becali după FCSB - FC Botoşani 2-1

Panţîru a adus victoria roş-albaştrilor la primul meci în play-off. În culmea fericirii, fundaşul a transmis un mesaj războinic rivalelor CFR şi Craiova: vrea să fie campion cu FCSB la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu încerc să intru cât mai bine şi îmi dau viaţa pentru echipă. Am făcut pressing. Am adus cele 3 puncte şi asta contează. Se întâmplă să jucăm şi mai slab, nu suntem roboţi. Cei de la Botoşani au jucători cu calitate. 

Ionuţ Panţîru: "Sper să ne aflăm pe primul loc la final de campionat"

Avem o încredere foarte mare în noi şi nu renunţăm niciodată. Nu m-am uitat la rezultatul CFR. Noi încercăm să dăm totul pe teren. La sfârşit de campionat sper să ne aflăm pe locul 1", a declarat Ionuţ Panţîru după victoria cu FC Botoşani.

FCSB – Botoşani 2-1. Pap le-a "păpat" meciul! Octavian Popescu, gol mondial. Panţîru, reuşită a la Inzaghi

FCSB a debutat cu dreptul în play-off. Presaţi de victoria rivalei CFR Cluj, roş-albaştrii au câştigat la limită meciul cu FC Botoşani, scor 2-1. Ashkovski a deschis scorul în prima repriză, după o fază antologică. Atacantul moldovenilor l-a executat pe Straton după o cursă de 60 de metri.

Reclamă

Replica FCSB-ului a venit în repriza secundă. Octavian Popescu le-a răspuns contestatarilor cu o execuţie de milioane, iar Panţîru a adus victoria cu un gol a la Filippo Inzaghi.

În urma acestui rezultat, FCSB este din nou lider în Liga 1, cu 36 de puncte, la un punct de rivala CFR Cluj şi la şase de Universitatea Craiova. În următoarea etapă, formaţia lui Toni Petrea are meci cu Academica Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și