Închide meniul

FCSB – FC Botoşani 2-1 | "Am văzut la Neymar şi am dat şi eu!" Octavian Popescu, discurs fabulos. Dezvăluiri din vestiar: "M-au tocat toată săptămâna!"

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 20:06

Reclamă
FCSB – FC Botoşani 2-1 | "Am văzut la Neymar şi am dat şi eu!" Octavian Popescu, discurs fabulos. Dezvăluiri din vestiar: "M-au tocat toată săptămâna!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Octavian Popescu, gol fabulos cu FC Botoşani

Octavian Popescu a marcat un gol senzaţional în minutul 66 al partidei cu FC Botoşani. "Perla" de 100 de milioane de euro a lui Gigi Becali a dezvăluit de unde a învăţat să tragă aşa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mi-a venit de la sine. Am văzut la Neymar şi am vrut şi eu să mă inspir. Toţi m-au tocat toată săptămâna: dă-i la poartă, dă-i la poartă. Nu prea îmi vine să trag la poartă. E un lucru foarte bun ca am început cu dreptul, am vĂzut rezultatul de la CFR. Mă gândeam că o să câştigăm în această seară", a spus Octavian Popescu. 

Octavian Popescu le-a răspuns contestatarilor

Criticat în ultima perioadă pentru randamentul scăzut, Octavian Popescu le-a oferit un răspuns pe măsură contestatarilor. "Perla" lui Gigi Becali a reuşit un gol de milioane. Tânărul fotbalist a avut o execuţie extraterestră de la 18 metri şi a restabilit egalitatea.

Cotat pe site-urile de specialitate la 700.000 de euro, Octavian Popescu a bifat în actualul sezon 27 de apariţii, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 2 goluri şi să ofere 7 pase decisive.

Reclamă

Gigi Becali a plătit 190.000 de euro în schimbul "perlei" sale, căreia i-a pus o clauză de reziliere de 100.000.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și