Închide meniul

Edi Iordănescu a rămas fără voce după CFR Cluj – Clinceni 3-0: "M-a rugat pe mine să vin!" Mesaj pentru rivalele la titlu: "Punem presiune şi asta contează"

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 18:11

Reclamă
Edi Iordănescu a rămas fără voce după CFR Cluj – Clinceni 3-0: "M-a rugat pe mine să vin!" Mesaj pentru rivalele la titlu: "Punem presiune şi asta contează"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Edi Iordănescu a rămasa fără voce

Marius Bilaşco a dat declaraţii în locul lui Edi Iordănescu, care a avut probleme cu vocea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi şi-a pierdut vocea şi m-a rugat pe mine să vin. (Despre meci) Aveam oarecare emoţii pentru că era foarte important să începem bine acest play-off. Nu pot decât să-i felicit pe băieţi, staful tehnic, pentru că au gestionat foarte bine aceste zile şi am văzut o atitudine foarte bună a băieţiilor.

Trebuie să continuăm pe această linie. Fiecare meci este extrem de important. Suntem deocamdată pe primul loc, punem presiune pe adversari şi asta contează. Pentru noi fiecare partidă este cu miză”, a spus Bilaşco la Digisport.

CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0! Start perfect pentru campioană

CFR Cluj – Academica Clinceni, din prima etapă a play-off-ului din Liga 1, s-a încheiat cu victoria ardelenilor, scor 3-0.

CFR Cluj e noul lider din Liga 1, cel puţin până la meciul FCSB-ului cu FC Botoşani. Ardelenii au câştigat cu 3-0 partida din Gruia, după ce scorul pauzei a fost 0-0. Alex Păun, cu o execuţie superbă de la 30 de metri, Ciprian Deac, cu o lovitură cu capul şi Gabriel Debeljuh, tot cu o lovitură cu capul, au marcat golurile campioanei României.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și