Închide meniul

Edi Iordănescu a rămas fără voce după CFR Cluj – Clinceni 3-0: "M-a rugat pe mine să vin!" Mesaj pentru rivalele la titlu: "Punem presiune şi asta contează"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 18:11

Edi Iordănescu a rămas fără voce după CFR Cluj – Clinceni 3-0: "M-a rugat pe mine să vin!" Mesaj pentru rivalele la titlu: "Punem presiune şi asta contează"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Edi Iordănescu a rămasa fără voce

Marius Bilaşco a dat declaraţii în locul lui Edi Iordănescu, care a avut probleme cu vocea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi şi-a pierdut vocea şi m-a rugat pe mine să vin. (Despre meci) Aveam oarecare emoţii pentru că era foarte important să începem bine acest play-off. Nu pot decât să-i felicit pe băieţi, staful tehnic, pentru că au gestionat foarte bine aceste zile şi am văzut o atitudine foarte bună a băieţiilor.

Trebuie să continuăm pe această linie. Fiecare meci este extrem de important. Suntem deocamdată pe primul loc, punem presiune pe adversari şi asta contează. Pentru noi fiecare partidă este cu miză”, a spus Bilaşco la Digisport.

CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0! Start perfect pentru campioană

CFR Cluj – Academica Clinceni, din prima etapă a play-off-ului din Liga 1, s-a încheiat cu victoria ardelenilor, scor 3-0.

CFR Cluj e noul lider din Liga 1, cel puţin până la meciul FCSB-ului cu FC Botoşani. Ardelenii au câştigat cu 3-0 partida din Gruia, după ce scorul pauzei a fost 0-0. Alex Păun, cu o execuţie superbă de la 30 de metri, Ciprian Deac, cu o lovitură cu capul şi Gabriel Debeljuh, tot cu o lovitură cu capul, au marcat golurile campioanei României.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și