Închide meniul

Astra – Dinamo 0-0 | Discursul lui Dusan Uhrin din vestiarul "câinilor", înainte de meciul de la Giurgiu: "Antrenorul a încercat asta"

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2021, 5:30

Reclamă
Astra – Dinamo 0-0 | Discursul lui Dusan Uhrin din vestiarul "câinilor", înainte de meciul de la Giurgiu: "Antrenorul a încercat asta"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Astra - Dinamo 0-0

Dinamo n-a ieșit din zona retrogradării, dar a pus capăt unei serii negative de 9 partide cu gol primit. Mario Nicolae s-a arătat mulțumit de remiza de la Giurgiu. Cu numai câteva zile în urmă, Dinamo pierdea 0-1 cu Astra în semifinalele Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Nicolae, după Astra – Dinamo 0-0

„Echipa a arătat bine astăzi, ne pare rău că nu am putut să marcăm. Ne dă încredere pentru următoarele meciuri, e clar că așa se juca la fiecare meci, pe viață și pe moarte, pentru că fiecare punct va conta până la final", a declarat Mario Nicolae, după Astra – Dinamo 0-0.

Revenit pe banca lui Dinamo după o pauză de 1 an, Dusan Uhrin are o misiune mai dificilă ca niciodată. A preluat o echipă cu moralul la pământ, cu 8 înfrângeri în ultimele 10 etape din sezonul regulat. Mario Nicolae a dezvăluit care a fost primul lucru pe care cehul l-a transmis jucătorilor. 

"Antrenorul a încercat să le dea mai multă încredere în ei, să joace cu mai multă încredere, pentru că lotul este mult mai bun decât poziția din clasament", a mai spus Mario Nicolae.

Mario Nicolae: "Fiecare mic detaliu va conta la final”

Recent, suporterii lui Dinamo au salvat baza de antrenament de la Săftica. Aceasta a fost folosită drept garanție de Ionuț Negoiță, fostul patron, și risca să ajungă în proprietatea statului dacă nu era achitată datoria către ANAF. DDB a intervenit decisiv.

Reclamă

"E clar că fiecare lucru pozitiv îți dă mai multă liniște și stabilitate. Fiecare mic detalui va conta la final”, a spus Mario Nicolae, după meci.

După 0-0 cu Astra, Dinamo a rămas pe locul 14 în Liga 1. "Câinii" n-au mai câștigat în campionat de pe 31 ianuarie, de la un 1-0 pe terenul celor de la UTA Arad. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și