Închide meniul

Astra – Dinamo 0-0 | Discursul lui Dusan Uhrin din vestiarul "câinilor", înainte de meciul de la Giurgiu: "Antrenorul a încercat asta"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2021, 5:30

Astra – Dinamo 0-0 | Discursul lui Dusan Uhrin din vestiarul "câinilor", înainte de meciul de la Giurgiu: "Antrenorul a încercat asta"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Astra - Dinamo 0-0

Dinamo n-a ieșit din zona retrogradării, dar a pus capăt unei serii negative de 9 partide cu gol primit. Mario Nicolae s-a arătat mulțumit de remiza de la Giurgiu. Cu numai câteva zile în urmă, Dinamo pierdea 0-1 cu Astra în semifinalele Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Nicolae, după Astra – Dinamo 0-0

„Echipa a arătat bine astăzi, ne pare rău că nu am putut să marcăm. Ne dă încredere pentru următoarele meciuri, e clar că așa se juca la fiecare meci, pe viață și pe moarte, pentru că fiecare punct va conta până la final", a declarat Mario Nicolae, după Astra – Dinamo 0-0.

Revenit pe banca lui Dinamo după o pauză de 1 an, Dusan Uhrin are o misiune mai dificilă ca niciodată. A preluat o echipă cu moralul la pământ, cu 8 înfrângeri în ultimele 10 etape din sezonul regulat. Mario Nicolae a dezvăluit care a fost primul lucru pe care cehul l-a transmis jucătorilor. 

"Antrenorul a încercat să le dea mai multă încredere în ei, să joace cu mai multă încredere, pentru că lotul este mult mai bun decât poziția din clasament", a mai spus Mario Nicolae.

Mario Nicolae: "Fiecare mic detaliu va conta la final”

Recent, suporterii lui Dinamo au salvat baza de antrenament de la Săftica. Aceasta a fost folosită drept garanție de Ionuț Negoiță, fostul patron, și risca să ajungă în proprietatea statului dacă nu era achitată datoria către ANAF. DDB a intervenit decisiv.

Reclamă

"E clar că fiecare lucru pozitiv îți dă mai multă liniște și stabilitate. Fiecare mic detalui va conta la final”, a spus Mario Nicolae, după meci.

După 0-0 cu Astra, Dinamo a rămas pe locul 14 în Liga 1. "Câinii" n-au mai câștigat în campionat de pe 31 ianuarie, de la un 1-0 pe terenul celor de la UTA Arad. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și