Închide meniul

EXCLUSIV | Olimpiu Moruţan, sfat de 1.8 milioane de euro! Prima reacţie după ce Gazzetta dello Sport a anunţat posibilul transfer la Inter

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 12:38

Reclamă
EXCLUSIV | Olimpiu Moruţan, sfat de 1.8 milioane de euro! Prima reacţie după ce Gazzetta dello Sport a anunţat posibilul transfer la Inter

Hepta

Olimpiu Moruţan, aproape de Inter

"Eu cred că Olimpiu e un formidabil de bun fotbalist, dar trebuie să se maturizeze, pentru a ajunge la o echipă europeană. El nu a jucat nici pentru o echipă mare de cupe europene. Moruţan trebuie să crească. El înţelege treaba asta, dar este prea multă promovare, e prea gonflat. Să câştige FCSB campionatul, să se califice în cupele europene, să vezi că joacă meci de meci. Să aibă meciuri la echipe naţională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan, cotat de Gigi Becali la 20 de milioane de euro

Atunci, poţi vorbi de echipe mari, inclusiv Galatasaray. Aşa, doar să dea nişte bani, să îl ţină la dospit că poate creşte, nu e o soluţie. El trebuie să meargă să joace. Din păcate, mulţi jucători pleacă la echipe mai mari decât FCSB şi ajung la capăt de drum. Înţelege foarte multe, dar e adevărat că mai cedezi când ai foarte mulţi bani", a spus Iftime, în exclusivitate pentru AntenaSport.  

Jucătorul de 21 de ani e dorit şi de Bayer Leverkusen şi Hoffenheim, dar Gigi Becali nu vrea să scadă la preţ sub 20 de milioane de euro. "O surpriză amară pentru Leverkusen şi Hoffenheim, care au aflat că au rămas în spatele lui Marotta. Tranzacţia este blocată deocamdată, ţinând cont că Gigi Becali a cerut 20 de milioane de euro pentru el", susţin italienii.

FC Botoşani mai are procent de 9% dintr-un eventual transfer

Olimpiu Moruțan a ajuns la FCSB în 2018, când a fost transferat de la FC Botoșani pentru 700.000 euro și 20% dintr-un viitor transfer. Ulterior, Gigi Becali a mai virat alte 400.000 de euro în contul echipei lui Valeriu Iftime, iar procentul a fost redus la 10%. 

După ce l-a cumpărat pe Haruţ, Gigi Becali a răscumpărat încă un procent, astfel că, în acest moment, Iftime mai deţine 9% din drepturile federative ale jucătorului. Atfel, dacă Moruţan ar pleca pe 20 de milioane de euro, moldovenii ar câştiga pe loc 1,8 milioane de euro. 

Reclamă

Olimpiu Moruţan este cotat la două milioane de euro de transfermarkt.de. În acest sezon, jucătorul de la FCSB a adunat 27 de meciuri în toate competiţiile, marcând 6 goluri şi oferind şi 12 pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și