Închide meniul

EXCLUSIV | Olimpiu Moruţan, sfat de 1.8 milioane de euro! Prima reacţie după ce Gazzetta dello Sport a anunţat posibilul transfer la Inter

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 12:38

EXCLUSIV | Olimpiu Moruţan, sfat de 1.8 milioane de euro! Prima reacţie după ce Gazzetta dello Sport a anunţat posibilul transfer la Inter

Hepta

Olimpiu Moruţan, aproape de Inter

  • Gigi Becali cere 20 de milioane de euro pe Olimpiu Moruţan
  • FC Botoşani a păstrat un procent de 9% dintr-un eventual transfer

"Eu cred că Olimpiu e un formidabil de bun fotbalist, dar trebuie să se maturizeze, pentru a ajunge la o echipă europeană. El nu a jucat nici pentru o echipă mare de cupe europene. Moruţan trebuie să crească. El înţelege treaba asta, dar este prea multă promovare, e prea gonflat. Să câştige FCSB campionatul, să se califice în cupele europene, să vezi că joacă meci de meci. Să aibă meciuri la echipe naţională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan, cotat de Gigi Becali la 20 de milioane de euro

Atunci, poţi vorbi de echipe mari, inclusiv Galatasaray. Aşa, doar să dea nişte bani, să îl ţină la dospit că poate creşte, nu e o soluţie. El trebuie să meargă să joace. Din păcate, mulţi jucători pleacă la echipe mai mari decât FCSB şi ajung la capăt de drum. Înţelege foarte multe, dar e adevărat că mai cedezi când ai foarte mulţi bani", a spus Iftime, în exclusivitate pentru AntenaSport.  

Jucătorul de 21 de ani e dorit şi de Bayer Leverkusen şi Hoffenheim, dar Gigi Becali nu vrea să scadă la preţ sub 20 de milioane de euro. "O surpriză amară pentru Leverkusen şi Hoffenheim, care au aflat că au rămas în spatele lui Marotta. Tranzacţia este blocată deocamdată, ţinând cont că Gigi Becali a cerut 20 de milioane de euro pentru el", susţin italienii.

Reclamă

FC Botoşani mai are procent de 9% dintr-un eventual transfer

Olimpiu Moruțan a ajuns la FCSB în 2018, când a fost transferat de la FC Botoșani pentru 700.000 euro și 20% dintr-un viitor transfer. Ulterior, Gigi Becali a mai virat alte 400.000 de euro în contul echipei lui Valeriu Iftime, iar procentul a fost redus la 10%. 

După ce l-a cumpărat pe Haruţ, Gigi Becali a răscumpărat încă un procent, astfel că, în acest moment, Iftime mai deţine 9% din drepturile federative ale jucătorului. Atfel, dacă Moruţan ar pleca pe 20 de milioane de euro, moldovenii ar câştiga pe loc 1,8 milioane de euro. 

Reclamă

Olimpiu Moruţan este cotat la două milioane de euro de transfermarkt.de. În acest sezon, jucătorul de la FCSB a adunat 27 de meciuri în toate competiţiile, marcând 6 goluri şi oferind şi 12 pase decisive.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”