Închide meniul

EXCLUSIV | Florin Tănase nu mai suportă situația din Liga 1! ”A zis să plece odată afară!” Gigi Becali a răbufnit la adresa arbitrilor: ”Nu poate să facă de capul lui!”

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 9:54

Reclamă
EXCLUSIV | Florin Tănase nu mai suportă situația din Liga 1! ”A zis să plece odată afară!” Gigi Becali a răbufnit la adresa arbitrilor: ”Nu poate să facă de capul lui!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul celor de la FCSB

Oamenii nu mai pot. Tănase a zis să plece odată afară, să scape de România. Nu există așa ceva. Nu mai vor oamenii să rămână în țara asta. Astea nu-s greșeli, astea sunt drăcești, nu greșeli”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase este glogheterul Ligii 1. Cotat, de transfermarkt.com, la patru milioane de euro, jucătorul de 26 de ani este dorit de echipe precum Trabzonspor, Basaksehir, Anderlecht, Olympique Marseille, Al Hilal sau New York City.

Gigi Becali a pus tunurile pe arbitrii

Gigi Becali a dat de pământ cu Istvan Kovacs și Iulian Călin. Finanțatorul FCSB consideră că echipa sa a fost furată de arbitrii.

Ce a făcut Călin, acum, cu Tănase, nu a existat de când e lumea. Ce a făcut Camora, că a pus mâna pe ea, cum să nu comentez. N-ai ce să faci, dacă dracii le mai încurcă mințile. 

Astea nu sunt omenești. Numai un drac poate să facă așa ceva, ce a făcut Kovacs. A făcut dracul. Călin nu poate să facă el de capul lui. Am văzut că am avut două”, a mai spus Gigi Becali. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și