Închide meniul

EXCLUSIV | Florin Tănase nu mai suportă situația din Liga 1! ”A zis să plece odată afară!” Gigi Becali a răbufnit la adresa arbitrilor: ”Nu poate să facă de capul lui!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 9:54

EXCLUSIV | Florin Tănase nu mai suportă situația din Liga 1! ”A zis să plece odată afară!” Gigi Becali a răbufnit la adresa arbitrilor: ”Nu poate să facă de capul lui!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul celor de la FCSB

Oamenii nu mai pot. Tănase a zis să plece odată afară, să scape de România. Nu există așa ceva. Nu mai vor oamenii să rămână în țara asta. Astea nu-s greșeli, astea sunt drăcești, nu greșeli”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase este glogheterul Ligii 1. Cotat, de transfermarkt.com, la patru milioane de euro, jucătorul de 26 de ani este dorit de echipe precum Trabzonspor, Basaksehir, Anderlecht, Olympique Marseille, Al Hilal sau New York City.

Gigi Becali a pus tunurile pe arbitrii

Gigi Becali a dat de pământ cu Istvan Kovacs și Iulian Călin. Finanțatorul FCSB consideră că echipa sa a fost furată de arbitrii.

Ce a făcut Călin, acum, cu Tănase, nu a existat de când e lumea. Ce a făcut Camora, că a pus mâna pe ea, cum să nu comentez. N-ai ce să faci, dacă dracii le mai încurcă mințile. 

Astea nu sunt omenești. Numai un drac poate să facă așa ceva, ce a făcut Kovacs. A făcut dracul. Călin nu poate să facă el de capul lui. Am văzut că am avut două”, a mai spus Gigi Becali. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și