Închide meniul

Rapid – Dunărea Călăraşi 4-1. Giuleştenii defilează în play-off şi revin pe primul loc. Mihai Iosif: "Dacă aveam o baghetă magică, o înviam pe mama"

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2021, 18:02

Reclamă
Rapid – Dunărea Călăraşi 4-1. Giuleştenii defilează în play-off şi revin pe primul loc. Mihai Iosif: "Dacă aveam o baghetă magică, o înviam pe mama"

SportPictures / Alex Paraschiv/SPORT PICTURES via Hepta

Rapid - Dunărea Călăraşi 4-1

Hlistei şi Bălan au marcat rapid pentru gazde, care conduceau cu 2-0 încă din minutul 28. Cristi Bud i-a readus pe oaspeţi în joc în minutul 34. Cu un avantaj minim la pauză, rapidiştii au făcut spectacol în repriza a douaă. Puştiul Pănoiu a dus scorul la 3-0 în minutul 53, iar Ursu a risipit orice emoţie în minutul 90. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Rapid a egalat-o la puncte rivala FCU Craiova 1948, ambele având 39. Giuleştenii sunt lideri în play-off graţie golaverajului pozitiv. În următoarea etapă, formaţia lui Mihai Iosif are derby cu ASU Poli Timişoara.

Mihai Iosif, prima reacţie după victoria cu Dunărea Călăraşi

La scurt timp după fluierul final, Mihai Iosif a oferit prima reacţie. Ca de fiecare dată, antrenorul Rapidului a fost savuros.

"Luăm fiecare meci în parte. Ne bucurăm mai cu capul pe umări. Dacă aveam o baghetă magică, o înviam pe mama. Suntem un grup unit. Şi noi am avut absenţi, foarte mulţi. Nu am comentat niciodată arbitrajul.

Reclamă

Nu mă pot pronunţa. Ca să joci la Rapid, atitudinea asta e primordială. Lupta pentru promovare e deschisă, acerbă. Toate echipele au şanse egale. Dacă vom promova cu Rapidul ar fi un vis împlinit", a declarat Mihai Iosif pentru DigiSport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și