Închide meniul

Rapid – Dunărea Călăraşi 4-1. Giuleştenii defilează în play-off şi revin pe primul loc. Mihai Iosif: "Dacă aveam o baghetă magică, o înviam pe mama"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2021, 18:02

Rapid – Dunărea Călăraşi 4-1. Giuleştenii defilează în play-off şi revin pe primul loc. Mihai Iosif: "Dacă aveam o baghetă magică, o înviam pe mama"

SportPictures / Alex Paraschiv/SPORT PICTURES via Hepta

Rapid - Dunărea Călăraşi 4-1

Hlistei şi Bălan au marcat rapid pentru gazde, care conduceau cu 2-0 încă din minutul 28. Cristi Bud i-a readus pe oaspeţi în joc în minutul 34. Cu un avantaj minim la pauză, rapidiştii au făcut spectacol în repriza a douaă. Puştiul Pănoiu a dus scorul la 3-0 în minutul 53, iar Ursu a risipit orice emoţie în minutul 90. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Rapid a egalat-o la puncte rivala FCU Craiova 1948, ambele având 39. Giuleştenii sunt lideri în play-off graţie golaverajului pozitiv. În următoarea etapă, formaţia lui Mihai Iosif are derby cu ASU Poli Timişoara.

Mihai Iosif, prima reacţie după victoria cu Dunărea Călăraşi

La scurt timp după fluierul final, Mihai Iosif a oferit prima reacţie. Ca de fiecare dată, antrenorul Rapidului a fost savuros.

"Luăm fiecare meci în parte. Ne bucurăm mai cu capul pe umări. Dacă aveam o baghetă magică, o înviam pe mama. Suntem un grup unit. Şi noi am avut absenţi, foarte mulţi. Nu am comentat niciodată arbitrajul.

Reclamă

Nu mă pot pronunţa. Ca să joci la Rapid, atitudinea asta e primordială. Lupta pentru promovare e deschisă, acerbă. Toate echipele au şanse egale. Dacă vom promova cu Rapidul ar fi un vis împlinit", a declarat Mihai Iosif pentru DigiSport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și